Πάτρα: Συνάντηση 30ης Σειράς ΣΤΥΑ

Με την ευκαιρία της συμπλήρωσης 45 χρόνων από την ημέρα της εισόδου στη αεροπορική οικογένεια της Σχολής Τεχνικών Υπαξιωματικών (Σ.Τ.Υ.Α) οργανώνεται συνάντηση της 30ης ΣΕΙΡΑΣ, την 29η Σεπτεμβρίου, ημέρα Παρασκευή και ώρα 13:00, στο Κτήμα ΔΙΑΜΑΝΤΗ.
Η νοσταλγία εκείνων των ημερών και η αγάπη μεταξύ των συμμαθητών είναι η αιτία της όσο γίνεται μεγαλύτερης συμμετοχής, που είναι και η επιβράβευση των διοργανωτών της εκδήλωσης.
Ο εκπρόσωπος των Πατρινών διοργανωτών Γιάννης Παναγιωτόπουλος δήλωσε : Αποφασίσαμε να κάνουμε την συνάντηση αυτή εκτός των δομών της Αεροπορίας, γιατί είμαστε και εμείς μέλη της κοινωνίας, άσχετα αν όλα αυτά τα χρόνια που υπηρετήσαμε, είμαστε αναγκασμένοι να κινούμαστε μέσα στα όρια των Πολεμικών και των άλλων Μονάδων της Πολεμικής μας Αεροπορίας. Θέλουμε να ξαναθυμηθούμε και να ζήσουμε κάποιες από τις στιγμές εκείνων των ημερών, που είναι ανεξίτηλα χαραγμένες στην μνήμη όλων μας.
Η συμμετοχή των συναδέλφων από όλα τα μέρη της Ελλάδας είναι μεγάλη και φαίνεται πως η συνάντηση θα σημειώσει επιτυχία.
Την εκδήλωση θα πλαισιώσει ο Χορευτικός Λαογραφικός Όμιλος Μεσσάτιδας «ο Φίλερης», με παραδοσιακούς χορούς από πολλά μέρη της Ελλάδας, προκειμένου να τιμήσουμε όλους τους συναδέλφους που θα βρεθούν στην Πάτρα.

Το άρθρο Πάτρα: Συνάντηση 30ης Σειράς ΣΤΥΑ εμφανίστηκε πρώτα στο Skai Patras | Eιδήσεις | Πάτρα | Δυτική Ελλάδα.