Πάτρα: Γενική Συνέλευση του Σωματείου Εργαζομένων στα Ιδρύματα Υγείας

Συνάδελφοι εργαζόμενοι σε κλινικές, προνοιακά ιδρύματα, γηροκομεία, διαγνωστικά κέντρα, ιατρεία, μικροβιολογικά εργαστήρια,
Σας καλούμε να πάρετε μαζικά μέρος στην Εκλογοαπολογιστική Γενική Συνέλευση του Κλαδικού Σωματείου, την Δευτέρα 9 Οκτωβρίου στις 8μ.μ. στο Εργατικό Κέντρο Πάτρας (Κολοκοτρώνη 20, 3ος όροφος), με θέματα ημερήσιας διάταξης:
1) Διοικητικός και οικονομικός απολογισμός του απερχόμενου Διοικητικού Συμβουλίου.
2) Πρόγραμμα δράσης για το επόμενο διάστημα.
3) Επιλογή εκπροσώπησης στην ΓΣΕΕ μέσω Ομοσπονδίας ή Εργατικού Κέντρου.
4) Εκλογή εφορευτικής επιτροπής για την διενέργεια αρχαιρεσιών για την εκλογή νέας Διοίκησης και αντιπροσώπων για τα Β/θμια όργανα.

Για να δυναμώσει ο αγώνας μας, για κάθε πρόβλημα που αντιμετωπίζουμε στους χώρους δουλειάς μας, στο σύνολο της ζωής μας.

Απέναντι στο ενιαίο μέτωπο Κυβερνήσεων και εργοδοσίας που έχουν στο στόχαστρο τα δικαιώματα μας και τη ζωή μας, χρειάζεται να φτιάξουμε το δικό μας Πανεργατικό Αγωνιστικό ΜΕτωπο για να μπορέσουμε να τους αντιμετωπίσουμε, να διεκδικήσουμε όλα αυτά που είναι αναγκαία για να μπορούμε να ζήσουμε αξιοπρεπώς εμείς και οι οικογένειες μας. Γιατί:

Δεν ανεχόμαστε οι μεγάλες εταιρείες στον χώρο της Υγείας-Πρόνοιας να ανακοινώνουν τεράστια κέρδη και εμείς να ζούμε με καθηλωμένους μισθούς ή με παροχές ψίχουλα που δίνονται μόνο και μόνο για να μας κλείσουν το στόμα για να μην μετατραπεί η δυσαρέσκεια μας σε οργανωμένο αγώνα.

Δεν ανεχόμαστε να μας χειροκροτάνε όταν μας έχουν ανάγκη μέσα στην πανδημία και την ίδια στιγμή να βιώνουμε την εντατικοποίηση της εργασίας και την καταπάτηση του ωραρίου μας δουλεύοντας 13 ώρες την ημέρα.

Δεν ανεχόμαστε να μη μπορούμε να εξασφαλίσουμε τα απολύτως αναγκαία για εμάς και τις οικογένειες μας, αφού το μεγάλο κύμα της ακρίβειας καταβροχθίζει το μισθό σε λίγες μόνο μέρες.

Δεν ανεχόμαστε να μιλάνε για ανάπτυξη και την ίδια στιγμή να απειλούμαστε από διακοπές ρεύματος από τα «κοράκια» της ενέργειας, να μας απειλούν και να μας εκβιάζουν τα διάφορα funds με πλειστηριασμούς λόγω ορισμένων χρεών που δεν μπορέσαμε να αποπληρώσουμε.

ΓΙ’ ΑΥΤΟ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΑΚΟΜΑ ΠΙΟ ΙΣΧΥΡΟ ΣΩΜΑΤΕΙΟ!
Απέναντι στην επίθεση που δεχόμαστε από Κυβερνήσεις και εργοδοσία, εμείς δυναμώνουμε την οργάνωση και τον αγώνα μας!

Το άρθρο Πάτρα: Γενική Συνέλευση του Σωματείου Εργαζομένων στα Ιδρύματα Υγείας εμφανίστηκε πρώτα στο Skai Patras | Eιδήσεις | Πάτρα | Δυτική Ελλάδα.