(ΦΩΤΟ)-ΠΑΤΡΑ: Παράσταση «Ο καραγκιόζης και ο Γορίλας» στην πλατεία Λεύκας

H πλατεία του Αγίου Νικολάου της Λεύκας , μετατράπηκε το βράδυ της Παρασκευής (χθες) σε πλατεία γέλιου και κεφιού , για μικρούς και μεγάλους, με τους φίλους του θεάτρου Σκιών να απολαμβάνουν την παράσταση « Ο καραγκιόζης και ο Γορίλας». Η ανταπόκριση του κοινού και στον δεύτερο «σταθμό» της ενότητας του Διεθνούς Φεστιβάλ της Πάτρας  «Ο Καραγκιόζης την Εποχή του Κορονοϊού», ήταν μοναδική .

Οι παραστάσεις συνεχίζονται σήμερα (Σάββατο) στις 9.30 το βράδυ στην πλατεία της Βούντενης, με την παράσταση «Ο Καραγκιόζης και το Φάντασμα του Κορονοϊού».

Αύριο Κυριακή 26 Ιουλίου, ο ξυπόλητος ήρωας του Θεάτρου Σκιών, θα στήσει τον μπερντέ του στις 9.30 το βράδυ , στις παιδικές κατασκηνώσεις Ροϊτίκων, στην πλατεία των Μποζαϊτίκων και στο Νέο Σούλι (Πολιτιστικό Σύλλογο), όπου αντίστοιχα θα πραγματοποιηθούν οι παραστάσεις, «Ο Καραγκιόζης και ο στοιχειωμένος κορονοϊός»,«Ο Καραγκιόζης και ο Γορίλλας» και « Ο Καραγκιόζης λοιμωξιολόγος».

Η είσοδος σε όλες τις παραστάσεις, τηρώντας πάντα τα προβλεπόμενα από το πρωτόκολλο για την προστασία από τον κορονοϊό – όπως άλλωστε γίνεται σε όλες τις φετινές εκδηλώσεις του Διεθνούς Φεστιβάλ Πάτρας – είναι ελεύθερη.

Για την ενότητα του Καραγκιόζη στο θεσμό του Διεθνούς Φεστιβάλ της Πάτρας, προλόγισε ο βοηθός Δημάρχου Δημήτρης Πελεκούδας.

Η «φιγούρα» του Καραγκιόζη για την παραγωγή της κεντρικής αφίσας των εκδηλώσεων , παραχωρήθηκε ευγενώς από τον Μπάμπη Μακρή , το οποίο ο Πολιτιστικός Οργανισμός ευχαριστεί.