(Φωτο)-Πάτρα: Η γιορτή λήξης της περιόδου 2022-2023 του ΚΔΑΠ

Η γιορτή λήξης της περιόδου 2022-2023 του ΚΔΑΠ (Κέντρο Δημιουργικής Απασχόλησης Παιδιών) Αρκτικού του ΚΟΔΗΠ (Κοινωνικός Οργανισμός Δήμου Πατρέων) έγινε το Σάββατο (17 Ιουνίου) το απόγευμα στο προαύλιο του 59ου Δημοτικού Σχολείου, στη Βούντενη.
Στην εκδήλωση, στην οποία τα παιδιά του ΚΔΑΠ παρουσίασαν δρώμενα και δημιουργίες τους, ήταν παρών ο Πρόεδρος του Δ.Σ. του ΚΟΔΗΠ, Θόδωρος Τουλγαρίδης, η Αντιπρόεδρος Αθανασία Αγγελακοπούλου-Πανουτσοπούλου, μέλη του Δ.Σ. του Κοινωνικού Οργανισμού, ο Πρόεδρος του Αρκτικού Διαμερίσματος, Ευθύμιος Αγγελόπουλος και γονείς.
Ο Πρόεδρος του ΚΟΔΗΠ χαιρετίζοντας την εκδήλωση ευχήθηκε καλό καλοκαίρι στα παιδιά και στις οικογένειές τους και τόνισε ότι κάθε χρόνο μειώνονται, από την κυβέρνηση, τα κονδύλια για τα ΚΔΑΠ του Δήμου και πολλά παιδιά κινδυνεύουν να μείνουν εκτός ΚΔΑΠ.
Ο Δήμος, είπε ο Θ. Τουλγαρίδης, θα συνεχίσει να εγγράφει στα ΚΔΑΠ και παιδιά χωρίς voucher και θα συνεχίσει να διεκδικεί μόνιμες προσλήψεις προσωπικού και την απαιτούμενη χρηματοδότηση από τον κρατικό προϋπολογισμό ώστε όλα τα παιδιά να γράφονται δωρεάν στα ΚΔΑΠ.

Το άρθρο (Φωτο)-Πάτρα: Η γιορτή λήξης της περιόδου 2022-2023 του ΚΔΑΠ εμφανίστηκε πρώτα στο Skai Patras | Eιδήσεις | Πάτρα | Δυτική Ελλάδα.