(Φωτο)-Πάτρα: Ημερίδα για τον ρόλο των γονέων στον Αθλητισμό

Το Σάββατο 13 Απριλίου το απόγευμα στο Παμπελοποννησιακό Στάδιο Πατρών στην αίθουσα Αλέκα Σιούλη έγινε από την Τ.Ε., επιστημονική ημερίδα με ομιλητές τον Δρ. Κατσικαδέλλη Μιχάλη και τον αθλητικό ψυχολόγο Δρ.Ζαρώτη Γιάννη .
Τα θέματα που ανέπτυξαν οι ομιλητές ήταν η υποτροφία που απέσπασε η ομοσπονδία από την Ελληνική Ολυμπιακή Επιτροπή με θέμα την ανάπτυξη , την οποία συνέταξε και παρουσίασε ο κος Κατσικαδέλλη .Ο κος Ζαρώτης μίλησε για το ρόλο των γονέων στον Αθλητισμό .
Στην εκδήλωση παρεβρέθησαν φορείς, γονείς και προπονητές του αθλητισμού όχι μόνο από την επιτραπέζια αντισφαίριση αλλά και από άλλα αθλήματα καθώς τα θέματα και οι ομιλητές αποτελέσαν πόλο έλξης και ουσιώδους ενδιαφέροντος .
Προλόγισαν ο πρόεδρος της τοπικής επιτροπής κος Τζόβολος Παναγιώτης και ο αντιδήμαρχος Αθλητισμού κος Πετρόπουλος Κώστας .Συντονίστρια ήταν η τεχνική σύμβουλος της ομοσπονδίας κα Βασιλογάμβρου Κατερίνα
Μεταξύ αυτών που τίμησαν την εκδήλωση ήταν οι διακεκριμένοι προπονητές του στίβου κοι Λυμπεράτου Ολυμπία και ……Γιώργος , ο υπεύθυνος ΦΑΣΧΑ Αχαίας κος Μιχαηλίδης Τάσος , η Γ.Γ. της Ένωσης Συλλόγων και Κηδεμόνων του Δήμου Πατρέων κα Κουβελιώτη Δώρα, ο γενικός γραμματέας της ΕΦΟΕπΑ κος Βλάσης Γεωργίου και το μέλος του συμβουλίου της κος Νίκος Φιλιππακόπουλος
Καθοριστική βοήθεια στην πραγμάτωση της εκδήλωσης προσέφερε η καθηγήτρια του Πανεπιστημίου Αθηνών του ΣΕΦΑΑ (Γυμναστική Ακαδημία) διδάσκουσα του μαθήματος της επιτραπέζιας αντισφαίρισης και υποψήφια διδάκτωρ κα Διάνα Ζέρδιλα.
Η Τ.Ε. εκφράζει την ικανοποίησή της για την μεγάλη επιτυχία που είχε η εκδήλωση και ευχαριστεί θερμά όλους όσους τίμησαν με την παρουσία τους την εκδήλωση.

 

Τ.Ε .Ε.Φ.Ο.Επ.Α.
ΔΥΤ.ΕΛΛΑΔΟΣ ΚΑΙ ΠΕΛ/ΠΟΝΝΗΣΟΥ

Το άρθρο (Φωτο)-Πάτρα: Ημερίδα για τον ρόλο των γονέων στον Αθλητισμό εμφανίστηκε πρώτα στο Skai Patras | Eιδήσεις | Πάτρα | Δυτική Ελλάδα.