(Φωτο)-Πάτρα: Δίπλα σε κάθε σύλλογο της περιοχής η δημοτική παράταξη «Πάτρα Ενωμένη»

Δίπλα σε κάθε σύλλογο της περιοχής μας στέκεται η δημοτική παράταξη «Πάτρα Ενωμένη», ένα μήνυμα το οποίο στέλνουν από το ξεκίνημα του 2024 τόσο ο επικεφαλής Κώστας Σβόλης, όσο και όλα τα μέλη μας, κατά τη διάρκεια των καθιερωμένων εκδηλώσεων κοπής βασιλόπιτας που πραγματοποιούνται αυτό το διάστημα.

Η «Πάτρα Ενωμένη» δεν θα μπορούσε να απουσιάζει από την κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας της Παναχαϊκής στο κατάμεστο κλειστό γυμναστήριο της ΠΓΕ, καθώς ο επικεφαλής μας Κώστας Σβόλης φέρει και την ιδιότητα του αντιπροέδρου του ιστορικού συλλόγου. «Αυτή δεν είναι μια συνηθισμένη κοπή βασιλόπιτας. Συνδυάζει το παρόν με την Ιστορία της Παναχαϊκής», ανέφερε στον χαιρετισμό του με την «κοκκινόμαυρη ιδιότητα ο Κώστας Σβόλης (υπό το βλέμμα των παλαίμαχων άσων της μεγάλης ομάδας του 1973) και πρόσθεσε τα εξής: «Οταν είσαι αντιπρόεδρος της Παναχαϊκής είναι ανθρώπινο το ”εγώ” σου να μεγαλώνει. Εγώ, όμως, σήμερα νιώθω πολύ μικρός και ασήμαντος μπροστά σε αυτούς τους ανθρώπους που δόξασαν την ομάδα μας σε όλη την Ελλάδα και στην Ευρώπη. Η Παναχαϊκή είναι συνυφασμένη με την Ελλάδα, με τον ελληνικό αθλητισμό. Ακούμε κι εμείς ως διοίκηση σήμερα ένα καμπανάκι ότι οφείλουμε να πράττουμε ανάλογα. Για εμάς η προσπάθεια συνεχίζεται. Στόχος μας και μέσα από το πρόγραμμα ”Πυθαγόρας” είναι ο Αθλητισμός, η Παιδεία, η Ιστορία και ο Πολιτισμός». Στην εκδήλωση έδωσαν «παρών» και οι Αλέκος Χρυσανθακόπουλος, Σταύρος Γεράνιος, Σωτήρης Κλήρης, Σαμψών Χαριτωνίδης, Κώστας Λοτσάρης και Ανδρέας Καπελας.

Η δημοτική μας σύμβουλος Μάχη Σιώρου, η Ιωάννα Αγγελάτου κι άλλα μέλη μας, έδωσαν «παρών» στην κοπή της βασιλόπιτας του Ομίλου «Αγκαλιά-Ζω». «Ενα μεγάλο μπράβο σε όλες αυτές τις γυναίκες για τη δύναμή τους. Και με μια ευχή: Και του χρόνου πάλι όλοι παρόντες!», ήταν η ευχή της Μάχης Σιώρου.

Ο δημοτικός μας σύμβουλος Φίλιππος Οικονόμου εκπροσώπησε την παράταξη στην εκδήλωση κοπής της βασιλόπιτας της ομάδας μπάσκετ του Προφήτη Ηλία που πραγματοποιήθηκε στο δημοτικό κλειστό γυμναστήριο της Παναγίας Αλεξιώτισσας.

Ο Φίλιππος Οικονόμου, μας εκπροσώπησε και στην εκδήλωση κοπής της πρωτοχρονιάτικης πίτας του Εκπολιτιστικού Συλλόγου Προφήτη Ηλία στην Οβρυά. «Το έργο του συλλόγου για την τοπική κοινωνία είναι πολύ σημαντικό», δήλωσε ο Φίλιππος Οικονόμου. Παρόντα στην εκδήλωση κι άλλα μέλη μας από την ευρύτερη περιοχή της Μεσσάτιδας.

Ο πρώην δημοτικός μας σύμβουλος και μέλος του Δ.Σ. της ΔΕΥΑΠ Θόδωρος Ξυλιάς και το μέλος μας Δημήτρης Καραϊσκος έδωσαν «παρών» στην εκδήλωση του Πολιτιστικού Συλλόγου Ψαθοπύργου στην κατάμεστη αίθουσα της κοινότητας. Μάλιστα, και ο νεοεκλεγείς πρόεδρος Γιάννης Αλεξόπουλος είναι μέλος της «Πάτρα Ενωμένη».

Το άρθρο (Φωτο)-Πάτρα: Δίπλα σε κάθε σύλλογο της περιοχής η δημοτική παράταξη «Πάτρα Ενωμένη» εμφανίστηκε πρώτα στο Skai Patras | Eιδήσεις | Πάτρα | Δυτική Ελλάδα.