(Φωτο)-Πάτρα: Αποχαιρέτησαν τους μαθητές τους πραγματοποιώντας τρεις δράσεις

Tο Κέντρο Στήριξης Παιδιού και Οικογένειας και το Κέντρο Μαθησιακής και Παιδαγωγικής Υποστήριξης Πάτρας των Παιδικών Χωριών SOS, αποχαιρέτησαν τους μαθητές τους για φέτος, πραγματοποιώντας τρεις δράσεις .

Συγκεκριμένα, διοργανώθηκε στους χώρους του οργανισμού βιωματικό εργαστήριο για τα παιδιά του Δημοτικού, με θέμα την ορθή χρήση του διαδικτύου, από την Εθελοντική Ομάδα «Αναβαθμός» Βραχναιΐκων – Παραλίας του Κέντρου Πρόληψης Εξαρτήσεων και Προαγωγής Ψυχοκοινωνικής Υγείας Καλλίπολiς, καθώς και βιωματικό εργαστήριο Αγωγής Υγείας, από την 1η Τοπική Ομάδα Υγείας Πάτρας (ΤΟΜΥ) για τα παιδιά και τους γονείς που εξυπηρετούνται στα Κέντρα των Παιδικών Χωριών SOS.

Επίσης, σε συνεργασία με το «Καρναβαλικό Πλήρωμα 94», διοργανώθηκε παιχνίδι κρυμμένου θησαυρού για όλα τα παιδιά των εξυπηρετούμενων οικογενειών, στο πανέμορφο Κάστρο της Πάτρας. Στο τέλος της βραδιάς μοιράστηκαν στα παιδιά του Δημοτικού «παιχνιδοσακούλες», δωρεά από την εταιρεία mad max E.E., επιτραπέζια παιχνίδια, δωρεά από την Κανελλόπουλος Α.Ε., και γεύμα. Τα Παιδικά Χωριά SOS ευχαριστούν πολύ την Εφορία Αρχαιοτήτων Αχαΐας η οποία παραχώρησε τον χώρο, ανταποκρινόμενη άμεσα στο αίτημα του οργανισμού, καθώς και τους Φύλακες που έσπευσαν να συμμετέχουν εθελοντικά, ώστε να υλοποιηθεί αυτή η όμορφη δραστηριότητα, που γέμισε χαμόγελα τα πρόσωπα μικρών και μεγάλων.

Το άρθρο (Φωτο)-Πάτρα: Αποχαιρέτησαν τους μαθητές τους πραγματοποιώντας τρεις δράσεις εμφανίστηκε πρώτα στο Σκάι Πάτρας.