(Φωτο)-Αίγιο: Τα Κούλουμα στη Αλυκή με λαγάνα και χαρταετό

Την Καθαρά Δευτέρα, με μεγάλη συμμετοχή συμπολιτών, με σύμμαχο τον καιρό, με επιτυχημένη οργάνωση, χάρη στην αμέριστη συμπαράσταση μελών του συλλόγου Αλυκής και εθελοντών, πραγματοποιήθηκαν πάλι, ( μετά από αναβολή δύο ετών, λόγω civid -19 ), τα ΚΟΥΛΟΥΜΑ στην ΑΛΥΚΗ.
Το Δ.Σ. του συλλόγου Αλυκής, αισθάνεται την ανάγκη να ευχαριστήσει όλους τους Αιγιαλείς που συμμετείχαν στα ΚΟΥΛΟΥΜΑ, αλλά αξίζει ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όλους τους χορηγούς πού με την υποστήριξή τους στο σύλλογό μας, διοργανώσαμε μια όμορφη και ευχάριστη γιορτή για όλους.
Ευχαριστούμε τα Οινοποιεία Cavino και Κιντώνης για τα κρασιά, τις εταιρείες ΚΡΙΝΟΣ και ΑΥΡΑ για τα νερά και τα αναψυκτικά. Το Οπωροπωλείο Θεμιστοκλή Μανιώτη, πρώην Καρκατσέλος για τα φασόλια. Την εταιρεία Αφοί Τρίψα για τις ελιές. Τα χαρτικά Γιούπης. Τους, ΑΒ Βασιλόπουλος, μεζεδοπωλείο ΟΡΕΣΤΗΣ. Το Πάρκινγκ σκαφών Θεοδωρακόπουλος Marine . Επίσης τα Αρτοποιεία για την προσφορά τους σε Λαγάνες, αλφαβητικά, Δάρρα Αφοί, Δούκας Δημήτρης, Θεοδωρόπουλος Δημήτρης, Κατσούρας Τέμενη, Κουτρόπουλοι Αφοί, Κυρίτσης, Μπομποτσιάρης, Σπάρτακος, Χριστοδουλοπούλου, Ψύχα Αφοί.
Ένα μεγάλο ευχαριστώ στους Γιώργο Πανούτσο και Βασίλη Σταματόπουλο, που επιμελήθηκαν και προετοίμασαν από ένα καζάνι φασολάδα, και φυσικά τη ΔΗΚΕΠ Αιγιαλείας για τη συνδιοργάνωση, αλλά και τη Δημοτική Κοινότητα και την Ομοσπονδία Πολιτιστικών Συλλόγων για την υποστήριξη.

Το άρθρο (Φωτο)-Αίγιο: Τα Κούλουμα στη Αλυκή με λαγάνα και χαρταετό εμφανίστηκε πρώτα στο Skai Patras | Eιδήσεις | Πάτρα | Δυτική Ελλάδα.