(Φωτο)-Αίγιο: Τα Κούλουμα στην Αλυκή με παράλληλες δραστηριότητες

Το Διοικητικό Συμβούλιο του συλλόγου Αλυκής θέλει να ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΣΕΙ την Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδος για τη συνδιοργάνωση ΚΟΥΛΟΥΜΑ στην ΑΛΥΚΗ 2024.
Ευχαριστούμε το Δήμο Αιγιαλείας, το Δημοτικό Λιμενικό Ταμείο, τη Δημοτική Κοινότητα Αιγίου και την Ομοσπονδία Πολιτιστικών Συλλόγων Αιγιαλείας, που υπό την αιγίδα τους έγινε η δράση.
Οφείλουμε να Ευχαριστήσουμε το Μέγα Χορηγό Θεοδωρακόπουλος Marine, καθώς και τις τοπικές επιχειρήσεις που προσέφεραν τα νηστίσιμα.
Για το κρασί, τα Οινοποιεία Cavino, Κατσικώστα και Κιντώνη.
Για τα Νερά και τα αναψυκτικά την Αύρα.
Για τη Φασολάδα το Μανάβικο Θέμης Μανιώτης, πρώην Καρκατσέλος.
Για τις Ελιές τους Αφούς Τρίψα.
Για τον Ταραμά τον Παναγιώτη Γεωργακόπουλο.
Για τις Λαγάνες, αλφαβητικά τα ΑΡΤΟΠΟΙΕΙΑ, Θεοδωρόπουλος, Αφοί Δάρρα, Κατσούρας Τέμενη, Κουτρόπουλος Μένιος και Κουτρόπουλος Παναγιώτης, Μοντζολής, Μπομποτσιάρης, Τηλιγάδης, Χριστοδουλοπούλου.
Ευχαριστούμε τα μέλη του συλλόγου Γιώργο Πανούτσο και Βασίλη Σταματόπουλο που επιμελήθηκαν τα δυο μεγάλα καζάνια Φασολάδας, καθώς και τον Αποστόλη Μούγιο για την παραχώρηση του χώρου της Καντίνας για να γίνει η προετοιμασία της γιορτής.

Το μεγαλύτερο ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ανήκει στα μέλη του Συλλόγου Αλυκής και στους Εθελοντές, που ΟΛΟΙ μαζί βοήθησαν στην Καθαριότητα, την Προετοιμασία του χώρου της Εκδήλωσης και στο άψογο σερβίρισμα και εξυπηρέτηση των επισκεπτών.
Ευχαριστούμε τον Νίκο Μανέτα για το μουσικό πρόγραμμα, που ξεσήκωσε τον κόσμο προσφέροντας ατέλειωτο κέφι.

Ευχόμαστε σε ΟΛΟΥΣ Καλή Σαρακοστή, Ανανεώνουμε το ραντεβού μας για την Καθαρά Δευτέρα του 2025 και σας περιμένουμε στην Πανελλήνια Εθελοντική Δράση του Let’s do it Greece, στις 14 Απριλίου που θα Καθαρίσουμε το Βιότοπο της Αλυκής !

Περιβαλλοντικός και Πολιτιστικός Σύλλογος Αλυκής Αιγίου
“ Ο Άγιος Νικόλαος “

Το άρθρο (Φωτο)-Αίγιο: Τα Κούλουμα στην Αλυκή με παράλληλες δραστηριότητες εμφανίστηκε πρώτα στο Skai Patras | Eιδήσεις | Πάτρα | Δυτική Ελλάδα.