Φεστιβάλ “Γίνε Δότης Μυελού των Οστών”

Με σημαντική συμμετοχή πραγματοποιήθηκε την  Κυριακή 17 Σεπτεμβρίου το Φεστιβάλ “Γίνε Δότης Μυελού των Οστών” που διοργάνωσε για δεύτερη συνεχή χρονιά ο Οργανισμός Safety Project σε συνεργασία με την Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας.

Στο Φάρο της Πάτρας στήθηκε για πρώτη φορά ένα μεγάλο αερόστατο όπου οι μικροί μας φίλοι, μαχητές – νικητές του παιδικού καρκίνου και άλλων σοβαρών ασθενειών, με πρώτη την μικρή μας πρέσβειρα Άννα – Αποστολία, μπήκαν στο αερόστατο για να μεταδώσουν το μεγάλο μήνυμα “Γίνε Δότης Μυελού των Οστών”.   Το ΚΕΔΜΟΠ – Χάρισε Ζωή ήταν εκεί για να ενημερώσει και να κάνει νέες εγγραφές, ενώ έγινε και απονομή επαίνου σε ιατρούς και συντελεστές – συνεργάτες!

Ο Αντιπεριφερειάρχης ΠΕ Αχαΐας και αρμόδιος για θέματα δημόσιας υγείας Χαράλαμπος Μπονάνος παραβρέθηκε στην εκδήλωση, ενώ σε δηλώσεις τους ανέφερε  ότι η Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας στέκεται πάντα αρωγός σε κάθε προσπάθεια ενημέρωσης, ευαισθητοποίησης και προσέλκυσης νέων εθελοντών στηρίζοντας δράσεις όπως αυτή που στόχο έχει την  εγγραφή νέων μελών . “Αν σκεφτεί ο καθένας μας πως με κάτι πολύ απλό για εμάς μπορούμε να σώσουμε μια ζωή, τότε όλοι ήδη θα έπρεπε να έχουμε γίνει δότες μυελού των Οστών !» τόνισε.

 

Το άρθρο Φεστιβάλ “Γίνε Δότης Μυελού των Οστών” εμφανίστηκε πρώτα στο Skai Patras | Eιδήσεις | Πάτρα | Δυτική Ελλάδα.