ΠΑΤΡΑ: Ανακατατάξεις στο Άσυλο Ανιάτων – Η νέα Διοίκηση του Ιδρύματος

Αλλαγή σελίδας σηματοδότησαν οι προχθεσινές εκλογές στο Ασυλο Ανιάτων Πατρών καθώς τα περισσότερα από τα μέλη του απερχόμενου προεδρείου δεν κατάφεραν τελικώς να επανεκλεγούν στην νέα διοίκηση του φιλανθρωπικού σωματείου «Αγ. Ευφροσύνη», με τετραετή νέα θητεία.
Σύμφωνα με τα αποτελέσματα των εκλογών στις οποίες μετείχαν πάνω από τα μισά ταμειακώς εντάξει μέλη του σωματείου που ασκεί τη διοίκηση του Ασύλου (ψήφισαν 238 άτομα, αύξηση συμμετοχής 70% περίπου σε σχέση με τις προηγούμενες αρχαιρεσίες) εκλέγονται κατά αλφαβητική σειρά (όνομα, αριθμός ψήφων): Αντωνάτου Βασιλική (80), Βασιλείου Χαρίλαος (92), Γεωργακόπουλος Χρήστος (84), Καραλή Γεωργία (117), Σταματοπούλου Αλεξάνδρα (115), Τριανταφύλλου Χαράλαμπος (105), Τρίγκας Παναγιώτης (79).
Στην Εξελεγκτική Επιτροπή εξελέγησαν, αλφαβητικά: Κυριαζοπούλου Ακριβή (76), Μπότσαρη Ελλάδα (87), Παναγιωτόπουλος Χρήστος (89).
Κατά τη διάρκεια της Γενικής Συνέλευσης η οποία προηγήθηκε έγινε μια παρουσίαση των σχεδίων για την μεταστέγαση του Ασύλου σε ιδιόκτητη έκταση στην περιοχή της Εγλυκάδας.
Την παρουσίαση έκανε ο Αρχιτέκτονας Μηχανικός Δημήτρης Ζησιμόπουλος ο οποίος αναφέρθηκε σε κάποιες προκαταρκτικές ενέργειες που έγιναν πρόσφατα, προς την Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας και το Δήμο Πατρέων, από την απερχόμενη διοίκηση, προκειμένου να επικαιροποιηθεί το από δεκαετίας πλάνο που διαθέτει το Ασυλο για την επένδυση με τις δύο νέες πτέρυγες, εξηγεί ο διευθυντής του ιδρύματος χρονίως πασχόντων Αρης Γκατζόγιας.