Πάτρα: Ο Σύλλογος Χίων Αχαΐας σε κοπή Πρωτοχρονιάτικης πίτας

 

Ο Σύλλογος Χίων Αχαΐας «Η Αγία Μαρκέλλα» σας εύχεται «Καλή Χρονιά, με υγεία» και σας προσκαλεί στην εκδήλωση κοπής της πρωτοχρονιάτικης πίτας που θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή 19 Ιανουαρίου 2024 στην Αγορά Αργύρη (Αγ. Ανδρέου 12, Πάτρα) στις 18:00 μ.μ.
Κατά την διάρκεια της εκδήλωσης η Μπάντα του Δήμου Πατρέων θα παιανίσει τα κάλαντα υπό τον μαέστρο κ. Χρήστο Λούκα και ο χημικός μηχανικός Παναγιώτης Χάχαλης θα παρουσιάσει ομιλία με θέμα «Χίος, η Μυροβόλος».
Στην εκδήλωση θα περιλαμβάνεται ομιλία του Προέδρου του Συλλόγου, Καθηγητή κ. Μιχάλη Κουκιά, ενώ δεν θα λείψουν και τα χιώτικα κεράσματα!

Θα ήταν χαρά μας να μας τιμήσετε με την παρουσία σας.

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΧΙΩΝ ΝΟΜΟΥ ΑΧΑΪΑΣ «Η ΑΓΙΑ ΜΑΡΚΕΛΛΑ»
Ο Σύλλογος Χίων Νομού Αχαΐας «Η Αγία Μαρκέλλα» ιδρύθηκε το έτος 2000 από Χιώτες της Αχαΐας, ώστε τα μέλη του με εκδηλώσεις και δράσεις οργανωμένα να γιορτάζουν και να τιμούν επετείους σχετικές με τη Χίο, να διατηρούν τους δεσμούς τους με αυτήν, να προωθούν τη σύσφιξη των μεταξύ τους σχέσεων αλλά και να γνωρίσουν την ιστορία της, τα δημιουργήματα των κατοίκων της, την πολιτιστική της παράδοση και να συνειδητοποιήσουν την ιστορική της εξέλιξη και συνέχεια.

Πάτρα, 13 Ιανουαρίου 2024
Για τον Σύλλογο Χίων Νομού Αχαΐας
«Η Αγία Μαρκέλλα»
Ο Πρόεδρος
Μιχάλης Κουκιάς

Το άρθρο Πάτρα: Ο Σύλλογος Χίων Αχαΐας σε κοπή Πρωτοχρονιάτικης πίτας εμφανίστηκε πρώτα στο Skai Patras | Eιδήσεις | Πάτρα | Δυτική Ελλάδα.