Πάτρα: Ο Σύλλογος Αρκάδων συλλέγει τρόφιμα και είδη υγιεινής ενόψει Πάσχα

Ενόψει των Αγίων Ημερών της Ανάστασης και του Πάσχα ο Σύλλογος Αρκάδων Πάτρας «Θεόδωρος Κολοκοτρώνης», στηρίζει το ανθρωπιστικό έργο του Φιλανθρωπικού Οργανισμού «Το Φωτεινό Αστέρι», που έχει ως στόχο την υποστήριξη άπορων οικογενειών, προσφέροντας τρόφιμα και είδη πρώτης ανάγκης (όσπρια, ζυμαρικά, ρύζι, λάδι, λαχανικά, φρούτα, αλεύρι, δημητριακά, γαλακτοκομικά προϊόντα, νωπά είδη κρέατος, είδη υγιεινής, καθαριστικά κτλ).
Όποιος επιθυμεί να συμβάλει σε αυτήν την πρωτοβουλία του Συλλόγου, μπορεί να επικοινωνήσει στα τηλέφωνα επικοινωνίας μέχρι και τη τη Μεγάλη Δευτέρα στις 11:00 π.μ., όπου ο Σύλλογός μας θα προχωρήσει στην παράδοση όσων έχουν συλλεχθεί:

Τηλέφωνα επικοινωνίας:
Παναγιώτης Καρασπήλιος: 6976355457
Χαράλαμπος Γιαννακόπουλος: 6972306627
Δημήτρης Θωμάς: 6944718390
Μαρία Κολοβού – Ρουμελιώτη: 6979414330
Άννα Χονδρολέου: 6974376954

Σε αυτούς τους δύσκολους καιρούς, αυτές τις Άγιες μέρες η έμπρακτη αλληλεγγύη, η ανθρωπιά, η συμπαράσταση και η αγάπη είναι σημαντικό να πρωτοστατούν, δείχνοντας το δρόμο του Αναστάσιμου μηνύματος και της ελπίδας. Όλοι μαζί και ο ένας για τον άλλον για να έρθουν καλύτερες μέρες για όλους!

Το άρθρο Πάτρα: Ο Σύλλογος Αρκάδων συλλέγει τρόφιμα και είδη υγιεινής ενόψει Πάσχα εμφανίστηκε πρώτα στο Skai Patras | Eιδήσεις | Πάτρα | Δυτική Ελλάδα.