Πάτρα: Η συνάντηση «Η ΜΟΔ ως εργαλείο υποστήριξης του ΕΣΠΑ»

Η Μονάδα Οργάνωσης της Διαχείρισης Αναπτυξιακών Προγραμμάτων (ΜΟΔ Α.Ε.) διοργανώνει σε συνεργασία με την Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας ενημερωτική συνάντηση με τίτλο «Η ΜΟΔ ως εργαλείο υποστήριξης του ΕΣΠΑ», σήμερα Δευτέρα 11 Δεκεμβρίου στην Πάτρα, στο ξενοδοχείο Myway, από τις 11πμ έως τις 5μμ.
Στη συνάντηση θα απευθύνει διαδικτυακό χαιρετισμό ο αναπληρωτής υπουργός Εθνικής Οικονομίας Νίκος Παπαθανάσης.
Χαιρετισμούς θα απευθύνουν ο Νεκτάριος Φαρμάκης, Περιφερειάρχης Δυτικής Ελλάδας, ο Δημήτρης Σκάλκος, Γενικός Γραμματέας Δημοσίων Επενδύσεων & ΕΣΠΑ, ο Λάζαρος Κυρίζογλου, Πρόεδρος ΚΕΔΕ, ο Χρήστος Μπούρας, Πρύτανης Πανεπιστημίου Πατρών και ο Γιώργος Στασινός, Πρόεδρος του ΤΕΕ Ελλάδας
Ο Πρόεδρος της ΜΟΔ Βασίλης Σιαδήμας θα πραγματοποιήσει ομιλία με τίτλο «Η ΜΟΔ στο πλευρό της δημόσιας διοίκησης για την αποτελεσματική διαχείριση και υλοποίηση του ΕΣΠΑ – Υποστηρικτικά εργαλεία και δράσεις».
Στο δεύτερο μέρος, εκπρόσωποι φορέων θα πραγματοποιήσουν ομιλίες για σημαντικά θέματα που απασχολούν την τοπική αυτοδιοίκηση, όπως τη διαχείριση αστικών λυμάτων και στερεών αποβλήτων και τον ρόλο της καινοτομίας και της ψηφιακής τεχνολογίας στην αντιμετώπιση των αναγκών των τοπικών φορέων.
Μπορείτε να παρακολουθήσετε ζωντανά την ενημερωτική συνάντηση στο κανάλι της ΜΟΔ στο YouTube και στο λογαριασμό στο Facebook.

Το άρθρο Πάτρα: Η συνάντηση «Η ΜΟΔ ως εργαλείο υποστήριξης του ΕΣΠΑ» εμφανίστηκε πρώτα στο Skai Patras | Eιδήσεις | Πάτρα | Δυτική Ελλάδα.