Πάτρα: Εκθεση αυτοκινήτου του Μουσείου της MULHOUSE – στην Γαλλία

Στα πλαίσια του εορτασμού της Γαλλοφωνίας 2023, το Γαλλικό Ινστιτούτο Ελλάδος στην Πάτρα – Μορφωτικό και Πολιτιστικό Τμήμα της Γαλλικής Πρεσβείας στην Ελλάδα, και το Μουσείο Επιστημών και Τεχνολογίας του Πανεπιστημίου Πατρών, εγκαινιάζουν την Παρασκευή 10 Μαρτίου 2023 και ώρα 18.30, την έκθεση αυτοκινήτου του Μουσείου της MULHOUSE – στην Γαλλία .

Πρόκειται για μια έκθεση, στην ελληνική και στη γαλλική γλώσσα, η οποία απευθύνεται σε όλο το φάσμα της εκπαίδευσης (πρωτοβάθμια, δευτεροβάθμια και τριτοβάθμια) και η επισκεψιμότητά της  θα διαρκέσει από τις 10 Μαρτίου μέχρι τις 23 Δεκεμβρίου 2023 για τα σχολεία της ευρύτερης περιοχής της Δυτικής Ελλάδος και όχι μόνο.

Μέσω του Υπουργείου Παιδείας, έχουμε ανακοινώσει Διαγωνισμό με θέμα : « Σχεδιάζω, Δημιουργώ, Διασκεδάζω με θέμα το αυτοκίνητο».

Η έκθεση φιλοξενείται στον χώρο του Μουσείου Επιστημών και Τεχνολογίας του Πανεπιστημίου Πατρών.

Θα είναι ανοιχτή στο κοινό, καθημερινά από τις 9.00 έως τις 14.00

Ως διευθύντρια του Γαλλικού Ινστιτούτου Πατρών, θα ήθελα να ευχαριστήσω θερμά το Αρχηγείο Ελληνικής Αστυνομίας- Διεύθυνση Τεχνικής Υποστήριξης- Τμήμα μεταφορικών Μέσων, που ανταποκρίθηκε άμεσα στο αίτημά μου να συμμετάσχει στα εγκαίνια της έκθεσης με την συμβολή του Αστυνομικού Υποδιευθυντή κυρίου Φώτιου Πέττα, ο οποίος θα προβάλλει Power – point σχετικά με την οδική ασφάλεια. Το power –point, θα παραμείνει στο Μουσείο, προς όφελος των μαθητών που θα επισκεφτούν την έκθεση.

Ευχαριστώ επίσης όλους τους συμμετέχοντες.

 

Γεωργία Πετροπούλου  – Conan

 

 

 

Το άρθρο Πάτρα: Εκθεση αυτοκινήτου του Μουσείου της MULHOUSE – στην Γαλλία εμφανίστηκε πρώτα στο Skai Patras | Eιδήσεις | Πάτρα | Δυτική Ελλάδα.