Πάτρα: Εθελοντική αιμοδοσία από Αγιο Δημήτριο Σκιόεσσας και Σύλλογο Γονέων

Σας ενημερώνουμε ότι από κοινού με τον Ιερέα του Ι.Ν. Αγίου Δημητρίου Σκιόεσσας (Βούντενης) και τον Σύλλογο Γονέων και Κηδεμόνων του σχολείου μας, έχουμε προγραμματίσει δράση Εθελοντικής Αιμοδοσίας με τη συνδρομή του Κέντρου Αιμοδοσίας του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου στον χώρο του σχολείου μας. Αποφασίσαμε να εμπλουτίσουμε τη δράση με ενημέρωση και εγγραφή εθελοντών δοτών μυελού των οστών με τη συνδρομή εθελοντών του ΚΕΔΜΟΠ.

Η δράση θα πραγματοποιηθεί στο χώρο του σχολείου την Κυριακή 5/3/2023,
10.00 π.μ.- 13.00 μ.μ.

Με τη δράση αυτή προσπαθούμε να καλλιεργήσουμε στους/στις μαθητές/ριες του σχολείου μας τις αξίες του ανθρωπισμού και της εθελοντικής προσφοράς. Ταυτόχρονα, επιδιώκουμε την ευαισθητοποίηση και την κινητοποίηση όλων όσων ανήκουν στη σχολική μας κοινότητα, αλλά και της ευρύτερης τοπικής κοινωνίας προκειμένου να νιώσουν τη χαρά της προσφοράς στον συνάνθρωπο, προσφέροντας πολύτιμα δώρα χωρίς καμιά οικονομική επιβάρυνση.

Το μόνο που χρειάζεται είναι περίσσια Αγάπης.

Ο Διευθυντής του σχολείου

59ο ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΠΑΤΡΩΝ
Κων/νος Μπάλλας

 

 

Το άρθρο Πάτρα: Εθελοντική αιμοδοσία από Αγιο Δημήτριο Σκιόεσσας και Σύλλογο Γονέων εμφανίστηκε πρώτα στο Skai Patras | Eιδήσεις | Πάτρα | Δυτική Ελλάδα.