Πάτρα: Βραβείο στο customer service & support για την “Αφοι Πλέσσα ΑΕ”

Η μεγάλη Μεταφορική εταιρεία “Αφοι Πλέσσα ΑΕ” είναι μια σημαία για την Πάτρα. Δεν είναι μόνον ότι δεκάδες μπλε οχήματα διασχίζουν εθνικούς και διεθνείς δρόμους. Είναι και η μακρά παράδοση αφού η οικογένεια Πλέσσα επιχειρεί πάντα από την Πάτρα και πάντα στο ίδιο αντικείμενο επί 101 συναπτά έτη!

Να γιατί ο κ. Διονύσης Πλέσσας παραλαμβάνοντας μια ακόμη βράβευση της εταιρειας στα Supply Chain Awards, ξεκίνησε την ομιλία του με τέσσερις λέξεις: “Είμαστα από την Πάτρα”. Το είπε ενωπιον εταιρειών κολοσσών όπως η Coca Cola, η ΑΒ Βασιλόπουλος κ.α.

Η βράβευση της “Πλέσσας ΑΕ” ανακοινώθηκε την Τρίτη, στο House 124 στην Αθήνα, τα Supply Chain Awards, με την παρουσία εκπροσώπων εταιρειών, ακαδημαϊκών και θεσμικών φορέων. Τα βραβεία στην 7η διοργάνωσή τους παρουσίασαν καινοτόμα έργα και πρωτοβουλίες στον χώρο της Εφοδιαστικής Αλυσίδας και των Logistics.

Τα βραβεία έχουν καθιερωθεί ως το σημείο συνάντησης των logisticians της ελληνικής αγοράς και αποτελούν την πλατφόρμα μέσω της οποίας παρουσιάζονται οι εξελίξεις που διαμορφώνουν την εξέλιξη του κλάδου.

Ανάμεσα στους νικητές ξεχώρισε η Μεταφορική Εταιρία ΑΦΟΙ ΠΛΕΣΣΑ Α.Ε.η οποία εκτός από την βράβευση στους πρωταγωνιστές την Ελληνικής Οικονομίας που έλαβε χώρα το 2022, φέτος έλαβε βραβείο στο customer service & support

Η ΑΦΟΙ ΠΛΕΣΣΑ Α.Ε. μέσα από την συνεχόμενη δράση της αναδεικνύει όχι μόνο σοβαρό της ρόλο στην Ελληνική Οικονομία αλλά ταυτόχρονα και την πόλη των Πάτρων.

Ο κος Πλέσσας Διονύσιος αφού αναφέρθηκε ασφαλώς στην έδρα της εταιρείας, δηλαδή στην Πάτρα, αφιέρωσε αυτό το βραβείο στο έμψυχο δυναμικό της εταιρίας αλλά και στους προγόνους της οικογένειας, για τους οποίους είπε: “Αν μας βλέπουν από εκεί ψηλά θα είναι σίγουρα ευχαριστημένοι. Συνεχιζουμε το έργο τους”.

 

Το άρθρο Πάτρα: Βραβείο στο customer service & support για την “Αφοι Πλέσσα ΑΕ” εμφανίστηκε πρώτα στο Skai Patras | Eιδήσεις | Πάτρα | Δυτική Ελλάδα.