Πάτρα: Αρχεται πάλι η δραστηριότητα των εσπερινών ομιλιών της Κυριακής

Η Ιερά Μητρόπολη Καλαβρύτων και Αιγιαλείας ανακοινώνει με ιδιαίτερη χαρά στο χριστεπώνυμο πλήρωμα Αυτής ότι με την ευλογία του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου μας Καλαβρύτων και Αιγιαλείας κ. Ιερωνύμου, στο πλαίσιο της κατηχήσεως και του ευαγγελισμού του λαού μας με τον Θείο Λόγο, άρχεται και πάλι, η δραστηριότητα των εσπερινών ομιλιών της Κυριακής.
Η έναρξη της εν λόγω δραστηριότητας θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 5 Νοεμβρίου 2023 και ώρα 18.30, στην αίθουσα εκδηλώσεων του Κέντρου Νεότητος «ΝΕΟΙ ΟΡΙΖΟΝΤΕΣ» της Ιεράς Μητροπόλεως (Πολυχρονιάδου 8, Αίγιο).
Κατά την πρώτη αυτή συνάντηση, θα τελεστεί ο Αγιασμός και θα ακολουθήσει ομιλία με επίκαιρο θέμα από τον Πανοσιολογιώτατο Αρχιμανδρίτη π. Ιωακείμ Βενιανάκη, Πρωτοσύγκελλο της Ιεράς Μητροπόλεώς μας.
Κατόπιν τούτου, καλούμε τον ευσεβή λαό μας να προσέλθει και να αναδείξει με την παρουσία του τη δραστηριότητα αυτή, η οποία απευθύνεται προς όλες τις ηλικίες και έχει σκοπό να ανατροφοδοτήσουμε από κοινού τις ψυχές μας, να συμπροβληματιστούμε και να συνδιαλεχθούμε, ενισχύοντας σημαντικά το έργο της σωτηρίας της ψυχής μας, που είναι το πρώτο ζητούμενο σε αυτή τη ζωή.
Διά του τρόπου αυτού, άλλωστε, αυξάνεται και η ελπίδα μας για ένα καλύτερο αύριο, αφού μέσα από τις ομιλίες αυτές, αλλά και γενικώς μέσα από τη διδασκαλία της Ορθοδόξου Εκκλησίας, που αφορά σε κάθε πτυχή της ανθρώπινης ζωής, διδασκόμαστε την αγάπη, την ανεκτικότητα και τη φιλανθρωπία.

Το άρθρο Πάτρα: Αρχεται πάλι η δραστηριότητα των εσπερινών ομιλιών της Κυριακής εμφανίστηκε πρώτα στο Skai Patras | Eιδήσεις | Πάτρα | Δυτική Ελλάδα.