Οι παρουσιαστές της Τελετής Απονομής Βραβείων των Προσώπων της Χρονιάς 2023

Ο P.R. men Γιώργος Ντάβλας και η κοσμικογράφος του δημοσιογραφικού οργανισμού «Πελοπόννησος» και ραδιοφωνική παραγωγός Νικόλ Μακρή, δύο πρόσωπα με μεγάλη εμπειρία από δημόσιες ψυχαγωγικές εκδηλώσεις, θα είναι οι παρουσιαστές της εκδήλωσης Πρόσωπα της Χρονιάς 2023.

 

Ο Γιώργος Ντάβλας, ο οποίος κατάγεται από την Πάτρα, είναι από τους καλύτερους P.R. men και ψυχή των κοσμικών πάρτι. Αυτό, όμως, που τον κάνει ξεχωριστό είναι το ταμπεραμέντο του και ο ιδιαίτερος τρόπος με τον οποίο προσεγγίζει τους ανθρώπους.

 

Ξεκίνησε να γίνει τραγουδιστής της όπερας, αλλά άλλαξαν τα σχέδιά του, όταν στον δρόμο του συνάντησε έναν καταξιωμένο του είδους, τον Τζον Μοδινό.

 

Η γνωστή διαφημιστική εταιρεία Leo Burnett ήταν η πρώτη επαγγελματική εμπειρία για τον Γιώργο Ντάβλα, ενώ στη συνέχεια ανέλαβε Executive Event Organizer στην περίφημη Αίγλη του Ζαππείου.

 

Το μεγάλο ταλέντο του είναι οι κοινωνικές επαφές, οι δημόσιες σχέσεις και η προβολή στα media. Ο ίδιος είναι επικεφαλής της εταιρείας DAVLAS AND PARΤNERS CREATIVE PR, που παρέχει υπηρεσίες επικοινωνίας υψηλής ποιότητας. Το portfolio του περιλαμβάνει μεταξύ των άλλων προωθήσεις ξένων πολυτελών φιρμών στην ελληνική αγορά, φιλοξενία και συνοδεία διεθνών VIPs προσκεκλημένων στην Αθήνα (όπως είναι η Χίλαρι Κλίντον, η Ζιζέλ, ο Λουτσιάνο Παβαρότι, η Λάιζα Μινέλι κ.ά.) αλλά και οργάνωση και επιμέλεια φιλανθρωπικών εκδηλώσεων για τους οργανισμούς UNICEF, ΕΛΠΙΔΑ, EΛΕΠΑΠ τόσο στην Ελλάδα όσο και στο εξωτερικό.

Το ταμπεραμέντο του είναι μοναδικό! Ο Γιώργος Ντάβλας σε κάνει να τον εμπιστεύεσαι και να περνάς καλά μαζί του! Αυτό θα μας κάνει να νιώσουμε και το Σάββατο στο Συνεδριακό Κέντρο του Πανεπιστημίου Πατρών.

Η Νικόλ Μακρή αποτελεί την εκπρόσωπο του δημοσιογραφικού Οργανισμού της «Πελοποννήσου» στην παρουσίαση των φετινών Προσώπων της Χρονιάς. Με παρουσία 15 και πλέον ετών στο ραδιόφωνο και στην τοπική τηλεόραση, η δημοσιογράφος της «Π», του pelop.gr και του Peloponnisos FM 104,1 θα δώσει μια θηλυκή πινελιά στη σπουδαία βραδιά. Με σπουδές στη Διοίκηση Επιχειρήσεων, στα Οικονομικά, στα ΜΜΕ, αλλά και στη Μουσική, η Νικόλ Μακρή έχει εργαστεί, ως επαγγελματίας δημοσιογράφος, σε ραδιοφωνικούς σταθμούς, sites και εφημερίδες της Πάτρας ως συντάκτρια κοσμικών.

Οι δυο παρουσιαστές, φυσικά, θα έχουν την υποστήριξη της συντακτικής ομάδας της «Πελοποννήσου» και του pelop.gr.

prosopaxronias.gr

Το άρθρο Οι παρουσιαστές της Τελετής Απονομής Βραβείων των Προσώπων της Χρονιάς 2023 εμφανίστηκε πρώτα στο Skai Patras | Eιδήσεις | Πάτρα | Δυτική Ελλάδα.