Αίγιο: Γιόρτασε την ανάπλαση της πλατείας Αγίας Λαύρας

Χιλιάδες Αιγιαλείς-και όχι μόνο-κατέκλυσαν την ολοκαίνουρια πλατεία του Αιγίου σε μια βραδιά-γιορτή για την Αιγιάλεια.
Η εκρηκτική Ζοζεφίν έδωσε τον καλύτερό της εαυτό επί σκηνής ερμηνεύοντας τις επιτυχίες της ενώ ο Ιβάν Γκρέκο ξεσήκωσε τους νέους.
Την εκδήλωση χαιρέτισαν ο Δήμαρχος Αιγιαλείας κ.Δημήτρης Καλογερόπουλος και ο Περιφερειάρχης Δυτικής Ελλάδας κ.Νεκτάριος Φαρμάκης οι οποίοι έδωσαν το ψηφιακό σύνθημα για να ξεκινήσει η γιορτή: «Σήμερα η Αιγιάλεια γιορτάζει. Παραδίδεται για χρήση στους πολίτες, στους επισκέπτες, ένα σημαντικό έργο, σημείο αναφοράς για τη πόλη του Αιγίου, για την Αιγιάλεια. Η κεντρική πλατεία της πόλης. Ένα έργο για το οποίο μας έβαλαν πολλά εμπόδια. Παρόλα αυτά η δημοτική μας αρχή κατάφερε να τα ξεπεράσει, με τη συνδρομή της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας! Δικαιολογημένα νιώθουμε χαρά και περηφάνια. Ας το απολαύσουμε όλοι! Ας το χαρούμε όλοι!” είπε ο δήμαρχος κ.Καλογεροπουλος ενώ ο περιφερειάρχης κ.Φαρμάκης δήλωσε ότι η περιφέρεια ήταν παρούσα κάνοντας το έργο της,όπως πάντα το κάνει, και παραδίδει την πλατεία σε όλους τους νέους και όλους τους Αιγιαλείς.

Το άρθρο Αίγιο: Γιόρτασε την ανάπλαση της πλατείας Αγίας Λαύρας εμφανίστηκε πρώτα στο Skai Patras | Eιδήσεις | Πάτρα | Δυτική Ελλάδα.