(Φωτο)-Πάτρα: Η συναυλία της Ορχήστρας Νυκτών Μουσικών Εγχόρδων στο ΕΑΠ

 

Το Σάββατο, 30 Σεπτεμβρίου 2023, πραγματοποιήθηκε με ιδιαίτερη επιτυχία στο Αίθριο του Ελληνικού Ανοικτού Πανεπιστημίου η συναυλία της Ορχήστρας Νυκτών Μουσικών Εγχόρδων του Δήμου Πατρέων «Θανάσης Τσιπινάκης» υπό την Καλλιτεχνική Διεύθυνση της κ. Βάγιας Ζεππάτου και με προσκεκλημένο, το σπουδαίο μαέστρο κ. Αναστάσιο Συμεωνίδη.
Στη συναυλία παρευρέθηκαν μέλη των Τοπικών Αρχών, όπως ο Αντιπεριφερειάρχης Αχαΐας κ. Χαράλαμπος Μπονάνος, ο Αντιπεριφερειάρχης Επιχειρηματικότητας, Έρευνας και Καινοτομίας κ. Φωκίωνας Ζαΐμης, η Πρόεδρος του Πολιτιστικού Οργανισμού Δήμου Πατρέων κ. Κατερίνα Γεροπαναγιώτη, μέλη της ακαδημαϊκής κοινότητας και του διοικητικού προσωπικού του Ιδρύματος και πλήθος κόσμου.
Ο Πρόεδρος της Δ.Ε. του ΕΑΠ Καθηγητής Ιωάννης Καλαβρουζιώτης ευχαρίστησε τους συντελεστές της επιτυχημένης μουσικής εκδήλωσης και τόνισε πως το ΕΑΠ είναι αρωγός στη διεξαγωγή πολιτιστικών και καλλιτεχνικών διοργανώσεων.

 

Το άρθρο (Φωτο)-Πάτρα: Η συναυλία της Ορχήστρας Νυκτών Μουσικών Εγχόρδων στο ΕΑΠ εμφανίστηκε πρώτα στο Skai Patras | Eιδήσεις | Πάτρα | Δυτική Ελλάδα.