Πάτρα: Το μουσικό συγκρότημα Ρέπλικα στο «Μηχανουργείο»

Το μουσικό συγκρότημα Ρέπλικα απαρτίζεται από πέντε μουσικούς που τους ενώνει η αγάπη για το σύγχρονο έντεχνο και λαϊκό ελληνικό τραγούδι.
Η Διονυσία Ντρουβάρη στο τραγούδι, ο Ανδρέας Γκολφινόπουλος στο τραγούδι, το μπουζούκι, το ούτι και το μπάσο, ο Πάνος Καββαθάς στο τραγούδι και στην κιθάρα, ο Σταύρος Ξιούρας στο κλαρίνο, το σαξόφωνο και το πιάνο και ο Γιώργος Λαμπράκος στα τύμπανα, έχουν καταφέρει να συνδυάσουν ήχους και χρώματα από όλη την ελληνική μουσική σκηνή χτίζοντας έτσι τη δική τους ξεχωριστή μουσική ταυτότητα.
Οι Ρέπλικα μετράνε ήδη 4 χρόνια εμφανίσεων σε μουσικές σκηνές και φεστιβάλ της Πάτρας αλλά και σε άλλες πόλεις με πολύ μεγάλη επιτυχία και ανταπόκριση.
Η φετινή σεζόν ξεκίνησε δυναμικά για το συγκρότημα καθώς άνοιξαν τη συναυλία του Χρήστου Θηβαίου στο Frida Bar & Live Stage. Ακολούθησε μια μεγάλη συναυλία στην Piazza Santa Rosa, εμφανίσεις στον “Κήπο” του Royal και στα πλαίσια εκδηλώσεων του Δήμου Πατρέων.
Φέτος το χειμώνα θα εμφανίζονται στη Μουσική Σκηνή του Πολυχώρου “Μηχανουργείο” κάθε Σάββατο.
Ευμήλου 2-4 ( πίσω από τον ναό Αγίου Ανδρέα ).
Κρατήσεις τραπεζιών 6937492516
Ελάχιστη κατανάλωση 10 ευρώ.

Το άρθρο Πάτρα: Το μουσικό συγκρότημα Ρέπλικα στο «Μηχανουργείο» εμφανίστηκε πρώτα στο Skai Patras | Eιδήσεις | Πάτρα | Δυτική Ελλάδα.