Πάτρα: Εκδηλώσεις για παιδιά και εφήβους στο Πολύεδρο

Από το πρωί της Πέμπτης 22 έως και το Σάββατο 24 Ιουνίου στο Πολύεδρο έχουν προγραμματιστεί εκδηλώσεις για παιδιά κ εφήβους. Θα γίνονται δράσεις και εξερευνήσεις στο χώρο του βιβλιοπωλείου και στον κήπο, με αφορμή την έκθεση με βιβλία δραστηριοτήτων για παιδιά. Βιβλία που βοηθούν και δίνουν ιδέες στα παιδιά, να ανακαλύπτουν και να πειραματίζονται ενδυναμώνοντας τη φαντασία και την κριτική τους σκέψη ώστε να έχουν ένα δημιουργικό και χαρούμενο καλοκαίρι.
Στην διάρκεια του τριημέρου θα γίνουν αφηγήσεις με την συγγραφέα Άννα Δενδρινού την Παρασκευή το βράδυ και το Σάββατο στις 11 το πρωί. Επίσης, την Παρασκευή το βράδυ θα γίνει συναυλία με τη παιδική χορωδία Cantelena.
Κατά τη διάρκεια των εκδηλώσεων θα πραγματοποιηθεί συγκέντρωση τροφίμων και ειδών πρώτης ανάγκης για τα παιδιά και τις οικογένειές τους, που υποστηρίζονται από το Κέντρο Στήριξης της Πάτρας του Οργανισμού «Το Χαμόγελο του Παιδιού».

Το άρθρο Πάτρα: Εκδηλώσεις για παιδιά και εφήβους στο Πολύεδρο εμφανίστηκε πρώτα στο Skai Patras | Eιδήσεις | Πάτρα | Δυτική Ελλάδα.