ΑΧΑΪΑ: Ο Περιβαλλοντικός Σύλλογος Αλυκής Αιγίου για τη διάνοιξη του δρόμου της Αλυκόβρυσης

advertisement
ΑΧΑΪΑ: Ο Περιβαλλοντικός Σύλλογος Αλυκής Αιγίου για τη διάνοιξη του δρόμου της Αλυκόβρυσης

Το Δ. Σ. του συλλόγου Αλυκής χαιρετίζει τη σημερινή συνέντευξη τύπου του Κου Καλογερόπουλο, Δημάρχου Αιγιαλείας, που ανακοίνωσε τη διάνοιξη του δρόμου της Αλυκόβρυσης, καθετου προς την παραλία Αλυκής.

Είναι γεγονός πως ένα χρόνιο αίτημα του συλλόγου μας, πάνω από 10 έτη, προχώρησε προς την επίλυσή του. Από τις 10 Ιανουαρίου του 2020, στη συνάντηση που είχε το Δ. Σ. του συλλόγου μας στο Δημαρχείο με τον Κο Δήμαρχο, τέθηκε το ζήτημα της διάνοιξης κάθετων οδών προς τον παραλιακό δρόμο, η ανεύρεση χώρου στάθμευσης κατά τους καλοκαιρινούς μήνες και άλλα θέματα της παραλιακής ζώνης.

Ήδη ο Κος Δήμαρχος, σήμερα, ανακοίνωσε τη διάνοιξη του δρόμου της Αλυκόβρυσης, που κοντεύει να ολοκληρωθεί και την παραχώρηση χώρου στάθμευσης στην παραλία Αλυκής κατά τους καλοκαιρινούς μήνες.

Ο σύλλογος Αλυκής βλέπει θετικά αυτές τις ενέργειες και αναμένει την ολοκλήρωσή τους, ώστε να δοθεί μια λύση στην οδική σύνδεση της παραλίας Αλυκής, αποσυμφορίζοντάς την και διασφαλιζοντας το σημείο από πιθανή μελλοντική πυρκαγιά.

Με Τιμή

Για το Δ. Σ.

ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΙΚΟΣ και ΕΚΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟΣ

ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΑΛΥΚΗΣ ΑΙΓΙΟΥ

” Ο ΑΓΙΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ ”

 

Ο Πρόεδρος

Νίκος Παπαδόπουλος

Ο Γεν. Γραμματέας

Φάνης Κρίνος