ΠΑΤΡΑ: Η πανδημία άδειασε τα ράφια στο Ίδρυμα της «Κιβωτού της Αγάπης»

ΘΗΒΑΙΟΣ - ΜΑΡΓΑΡΗΣ ΣΤΟ ΘΕΑΤΡΟ ΠΑΝΘΕΟΝ

Τέτοια περίοδο τα χρόνια προ κορονοϊού, το ίδρυμα «Κιβωτός της Αγάπης», πλημμύριζε από επισκέπτες, κυρίως μαθητές, που περνούσαν το κατώφλι του ιδρύματος γεμάτοι δώρα.
Φέτος οι απαγορεύσεις που επιβάλλει η πανδημία, έχουν πλήξει και την «Κιβωτό της Αγάπης» που έχει αδειάσει από τρόφιμα και είδης ατομικής υγιεινής των 70 παιδιών με πολλαπλές αναπηρίες που φιλοξενεί. Υπενθυμίζουμε ότι πρόκειται για παιδιά που σχεδόν όλα έχουν εγκαταλειφθεί από το οικογενειακό τους περιβάλλον και η «Κιβωτός της Αγάπης» είναι η οικογένειά τους.
Η πρόεδρος του ιδρύματος, Κατερίνα Νικολάου, απευθύνει έκκληση στους έχοντες δυνατότητα να προσφέρουν είδη προκειμένου να καλυφθούν οι ανάγκες των παιδιών.
«Στο πλαίσιο της πολύπλευρης και πολυετούς συνεργασίας μας, θα θέλαμε για άλλη μια φορά να γίνετε κοινωνοί της προσπάθειάς μας, προσφέροντας από το υστέρημά σας ό,τι ο καθένας μπορεί. Είτε χρηματικό ποσό, είτε τρόφιμα και άλλα είδη υγιεινής. Με τη δική σας στήριξη συμβάλετε σημαντικά στη βελτίωση των συνθηκών διαβίωσης των περιθαλπόμενων τροφίμων μας, αναδεικνύοντας κάθε φορά το αίσθημα αλληλεγγύης και της ανιδιοτελούς προσφοράς που σας διακατέχει» επισημαίνει η κ. Νικολάου και προσθέτει:
«Να είστε βέβαιοι ότι η οποιαδήποτε προσφορά σας θα είναι πολύτιμη διέξοδος για τα απιδιά μας, ειδικά τώρα στη δύσκολη περίοδο που διανύουμε εν μέσω της πανδημίας και των συνεπειών της. Σας ευχαριστούμε εκ των προτέρων για τη συνεργασία και την οποιαδήποτε βοήθειά σας».
Τα είδη που μπορεί να προσφέρει όποιος επιθυμεί είναι τα εξής:
ΤΡΟΦΙΜΑ
Γάλα εβαπορέ
Λάδι
Τυρί φέτα – τυρί για τρίψιμο
Κριθαράκι
Ρύζι, όσπρια, ζάχαρη
Παιδικές κρέμες (φαρίν λακτέ, άνθος ορύζης)
Ντοματοπολτό
Γάλα βρεφικό σε σκόνη
ΕΙΔΗ ΚΑΘΑΡΙΟΤΗΤΑΣ
Πάνες ακράτειας ενηλίκων (Νo large & X-large)
Είδη προσωπικής υγιεινής (σαμπουάν – αφρόλουτρα)
Είδη καθαριότητας (σκόνη πλυντηρίου, απορρυπαντικά)