ΠΑΤΡΑ: Επαναλειτουργία site – δημιουργία ομάδας στο facebook από Δασκάλους – Νηπιαγωγούς

 

Συναδέλφισσες και συνάδελφοι ,

Βρισκόμαστε στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσουμε την επαναλειτουργία μετά από 7 χρόνια(!!!) του site του συλλόγου μας . Το νέο site περιλαμβάνει τις ανακοινώσεις του Συλλόγου , χρήσιμο εκπαιδευτικό ψηφιακό υλικό για όλους τους συναδέλφους , ότι έχει σχέση με τη νομοθεσία που διέπει την εκπαίδευση , πληροφορίες για τις σχολικές μονάδες που αφορούν το σύλλογό μας , χρήσιμες ιστοσελίδες που σχετίζονται με την εκπαίδευση και πολλές άλλες δυνατότητες .Το περιεχόμενο των περισσότερων θα βρίσκεται σε διαρκή ανανέωση.
Το νέο site μπορείτε να το βρείτε στην παρακάτω διεύθυνση :

https://sites.google.com/view/syllogos-pe-patras

Υπάρχει η δυνατότητα για όποιον θέλει να συνδεθεί στο νέο site μέσα από τη διεύθυνση του παλιού καθώς έχει γίνει ανακατεύθυνση των διευθύνσεων αλλά προτείνουμε για λόγους προώθησης του νέου site στην google να εισέρχεστε χρησιμοποιώντας τον πιο πάνω σύνδεσμο που επισυνάψαμε.

Ομάδα στο Facebook

Παράλληλα ο σύλλογός μας προχώρησε στη δημιουργία ιδιωτικής ομάδας στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης (facebook) για λόγους ταχύτερης ενημέρωσης των θέσεων του συλλόγου ,για προώθηση της επαναλειτουργίας του site καθώς και για επίλυση ερωτημάτων και προβληματισμών που αφορούν τα μέλη μας. Ο σύλλογος παρακαλεί όλους τους συναδέλφους να σεβαστούμε τους κανόνες λειτουργίας της ομάδας τους οποίους μπορείτε να βρείτε στην υποενότητα “Κανόνες Ομάδας”. Την ομάδα στην οποία μπορείτε να στείλετε πρόσκληση για να γίνεται μέλος της ,μπορείτε να τη βρείτε στον πιο κάτω σύνδεσμο μέσω facebook :

https://www.facebook.com/groups/458332192169289

Νέο email

Επιπλέον δημιουργήθηκε νέο email του συλλόγου αφενός μεν γιατί το νέο site εξυπηρετούσε μια τέτοια ενέργεια ,αφετέρου δε γιατί το νέο email δεν επιβαρύνει οικονομικά το σύλλογο αφού είναι μέσω της google και έτσι ο σύλλογος θα εξοικονομεί 150 ευρώ το χρόνο . Για την ομαλή μετάβαση στο νέο email το παλιό θα παραμείνει για μεγάλο χρονικό διάστημα ενεργό .Το καινούριο email του συλλόγου είναι το εξής :

syllogos.pe.patras@gmail.com

Τέλος αισθανόμαστε την ανάγκη να ευχαριστήσουμε δημόσια τον συνάδελφο Μανώλη Πομώνη ,διευθυντή του Δημοτικού Σχολείου Λάππα για την αμέριστη και καταλυτική βοήθειά του στη δημιουργία του site και της ομάδας στο facebook . Αποτελεί παράδειγμα προς μίμηση συλλογικότητας , συνεργασίας και εθελοντισμού και γι’ αυτό ένα ευχαριστώ δεν είναι αρκετό.

Για το Δ.Σ του Συλλόγου Δ/Ν Πάτρας