ΕΡΥΜΑΝΘΟΣ: Ματαιώνεται η 19η Αγροτική Έκθεση Χαλανδρίτσας

ΘΗΒΑΙΟΣ - ΜΑΡΓΑΡΗΣ ΣΤΟ ΘΕΑΤΡΟ ΠΑΝΘΕΟΝ

Η πανδημία του κορωνοϊού και τα διαρκώς μεταβαλλόμενα επιδημιολογικά δεδομένα που οδηγούν την επιστημονική επιτροπή του ΕΟΔΥ στη λήψη επιπρόσθετων μέτρων για τον περιορισμό μετάδοσης του COVID 19 επιβάλλουν την αναθεώρηση των αποφάσεων σχετικά με τη διοργάνωση εκδηλώσεων και δράσεων.
Η Αγροτική Έκθεση Χαλανδρίτσας, η οποία διοργανώνεται ανελλιπώς τα τελευταία χρόνια από τον Δήμο Ερυμάνθου αποτελεί σημαντικό πυλώνα εξωστρέφειας και ανάδειξης των τοπικών προϊόντων με οικονομικά και κοινωνικά οφέλη για την περιοχή. Φέτος, ο Δήμος Ερυμάνθου λαμβάνοντας υπ’ όψη τα νέα δεδομένα και αξιολογώντας τις συνθήκες, κρίνει επιβεβλημένη τη ματαίωση της «19ης Αγροτικής Έκθεσης Χαλανδρίτσας», συμμεριζόμενος αφενός τη διάχυτη αβεβαιότητα που επικρατεί κι αφετέρου θέλοντας να διασφαλίσει πρωτίστως τη δημόσια υγεία και την ασφάλεια εκθετών και επισκεπτών.
Σε σχετικό μήνυμα του, ο δήμαρχος Ερυμάνθου Θεόδωρου Μπαρή αναφέρει:
«Θα ήθελα να απευθύνω ένα τεράστιο ευχαριστώ σε όλους τους εκθέτες που στηρίζουν όλα αυτά τα χρόνια τη διοργάνωση και φυσικά, στους χιλιάδες επισκέπτες που κατακλύζουν το χώρο της Έκθεσης και τον Δήμο Ερυμάνθου δίνοντας πραγματική αξία και ουσία στον σημαντικό αυτό θεσμό για την ευρύτερη περιοχή. Επειδή η Αγροτική Έκθεση Χαλανδρίτσας διαχρονικά είναι οι άνθρωποί της, προτάσσοντας την προστασία τους από τη μετάδοση του κορωνοϊού αποφασίσαμε την ματαίωσή της.
Ωστόσο,η πρωτόγνωρη υγειονομική κρίση μας οδηγεί στην αναζήτηση καινοτόμων λύσεων για την προσαρμογή της διοργάνωσης στα νέα δεδομένα. Αξιοποιώντας τις νέες τεχνολογίες εστιάζουμε στον ψηφιακό μετασχηματισμό του επιχειρείν».