ΔΥΤΙΚΗ ΑΧΑΪΑ: Σημαντικός εξοπλισμός σε σχολεία του Δήμου

ΘΗΒΑΙΟΣ - ΜΑΡΓΑΡΗΣ ΣΤΟ ΘΕΑΤΡΟ ΠΑΝΘΕΟΝ

«Σημαντικός εξοπλισμός σε σχολεία του Δήμου»

 

Σημαντικές ποσότητες σχολικού εξοπλισμού (θρανία, καρέκλες, βιβλιοθήκες, διαδραστικοί πίνακες, γραφεία) παρελήφθησαν από την «Κτιριακές Υποδομές Α.Ε.» (ΚΤΥΠ Α.Ε.) και διατέθηκαν σε σχολεία της πρωτοβάθμιας και δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης του Δήμου Δυτικής Αχαΐας.

Με αφορμή την παραλαβή του σχετικού υλικού ο αντιδήμαρχος Προγραμματισμού και πρόεδρος της Σχολικής Επιτροπής δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης Βασίλης Γκοτσόπουλος έστειλε προς τον πρόεδρο της ΚΤΥΠ Α.Ε. κ. Τιμολέοντα Κατσίπο την παρακάτω επιστολή:

«Αξιότιμε κύριε Πρόεδρε,

Θα ήθελα να σας εκφράσω εκ μέρους του Δημάρχου μας κ. Σπύρου Μυλωνά και

εμού προσωπικά, τις θερμές μας ευχαριστίες για την πολύτιμη βοήθεια σας στην

εκπαιδευτική κοινότητα του Δήμου μας. Η επιθυμίας σας για βοήθεια και η άμεση ανταπόκρισή σας συμβάλλουν σημαντικά στην παροχή εξοπλισμού στις σχολικές μονάδες του Δήμου μας και τις ενισχύουν με σύγχρονο εξοπλισμό. Ο εξοπλισμός αυτός, εφεξής θα ανήκει στα σχολεία μας και βελτιώνει περαιτέρω τις υποδομές της εκπαιδευτικής μας κοινότητας.

Η εκπαιδευτική μας κοινότητα αγκαλιάζει αυτή σας την κίνηση και εκφράζει τις

ειλικρινείς της ευχαριστίες, αφού η αμεσότητα των ενεργειών σας από την στιγμή

που σας υποβάλλαμε τα αιτήματά μας ξεπέρασε κάθε προσδοκία. Η πρωτοβουλία σας αυτή είναι εξαιρετικά ιδιαίτερης συμβολικής αξίας διότι πραγματοποιήθηκε μέσα σε μία εξαιρετικά δύσκολη και πρωτόγνωρη συγκυρία μεσούσης της υγειονομικής κρίσης που επέβαλε την αναστολή της δια ζώσης λειτουργίας και των σχολικών μονάδων.

Παρακαλώ δεχθείτε και πάλι τις ειλικρινείς μας ευχαριστίες για την προσφορά και

το άοκνο ενδιαφέρον σας για την βελτίωση των συνθηκών εκπαίδευση των παιδιών μας.

Με εκτίμηση, Βασίλης Γκοτσόπουλος»