ΑΧΑΙΑ: Ο Σύνδεσμος Ελλήνων Ορειβατών “Ωλενός” σε καφέ ενημέρωσης την Τρίτη

ΘΗΒΑΙΟΣ - ΜΑΡΓΑΡΗΣ ΣΤΟ ΘΕΑΤΡΟ ΠΑΝΘΕΟΝ

Το Σάββατο 18/7 θα είναι στην πόλη μας «μέρα ξεκούρασης» για τα μέλη του project https://www.facebook.com/Hellastreksave-GREEK-mountains-114698040278654/

Όπως λένε οι ίδιοι οι εμπνευστές του σκοπός του άθλου είναι:

«Από την 1η Ιουλίου μέχρι τις 21 Αυγούστου θα πραγματοποιήσουμε την διάσχιση της ορεινής Ελλάδας, από την Καρδαμύλη μέχρι την Φλώρινα. Σκοπός μας πέρα από το να θαυμάσουμε την υπέροχη ορεινή φύση της Ελλάδας είναι και να διαδώσουμε στους κατοίκους των χωριών το μήνυμα του επερχόμενου κινδύνου αλλοίωσης αυτής της ομορφιάς από την αλόγιστη εγκατάσταση ανεμογεννητριών στις πιο ψηλές ράχες και κορυφές των βουνών μας. Όσοι νομίζετε ότι έχετε το κουράγιο και τη θέληση αλλά κι ο σκοπός της διάσχισης σας εκφράζει σας περιμένουμε, είτε από την αρχή είτε από οποιοδήποτε άλλο σημείο σας βολεύει. Πολλές ευχαριστίες στην δημιουργό του σήματος της σελίδας Νίκης Παπασταθοπούλου Niki Pap Το εγχείρημα είναι υπό την αιγίδα του Πεζοπορικού Ομίλου Αθήνας (ΠΟΑ) , της περιφέρειας ορειβατικών συλλόγων Αττικής και της ΕΟΟΑ. (Ελληνικής Ομοσπονδίας Ορειβασίας Αναρρίχησης)»

 

Από την Τρίτη 14/7 και ως εδώ θα περπατήσουν μαζί τους μέλη του Συνδέσμου Ελλήνων Ορειβατών της πόλης μας (ΣΕΟ Πάτρας “Ωλενός”) εμπνευσμένοι από τον ίδιο σκοπό και για την διάδοσή του οργανώνουμε έναν καφέ ενημέρωσης στο καφέ γέφυρες Πατρέως 86 το Σάββατο 18/7 στις 11πμ (https://www.facebook.com/cafegefyres)

Η παρουσία σας θα συμβάλλει με την δημοσιοποίηση του πιο πάνω project!

Για την καλύτερη οργάνωση του θα επιμεληθεί την προσέλευση ο Σπύρος Δούκας (6948518627) από μεριάς του καφέ Γέφυρες. Επικοινωνήστε μαζί του για να σας ενημερώσει για τα μέτρα προστασίας/σειρά προτεραιότητας για την αποφυγή συγχρωτισμού!