ΑΙΓΙΟ: Ελάτε όλοι να ψωνίσουμε το απόγευμα – Με πρότυπα, πολιτιστικά, δρώμενα εν κινήσει

Ελάτε όλοι να ψωνίσουμε σήμερα Παρασκευή απόγευμα 14 Αυγούστου, παραμονή της Παναγίας,  στο κέντρο του Αιγίου, με καταπληκτικές προσφορές από τα μαγαζιά μας. Μέσω των κορυφαίων στην Ελλάδα performer ξυλοπόδαρης και παντομίμας θα απολαύσουμε πρότυπα, πολιτιστικά, δρώμενα εν κινήσει και θα διδαχτούμε τα μέτρα προστασίας και ασφάλειας.

Συναισθανόμενοι το βαθύ τέλμα στο οποίο έχει βρεθεί η τοπική οικονομία λόγω του κλεισίματος της αγοράς για σχεδόν τρεις μήνες, των έργων που γίνονται στο κέντρο του Αιγίου και των επιπρόσθετων περιοριστικών μέτρων λόγω covid19  που αποτρέπουν  το συνωστισμό, ο Εμπορικός Εισαγωγικός & Επιχειρηματικός Σύλλογος Αιγιαλείας αγωνίζεται να ξαναδώσει το χαμόγελο στην πόλη και στα μαγαζιά μας.

Βασική  προϋπόθεση πως τηρούνται όλοι οι κανόνες του Υπουργείου Υγείας. Σκοπός μας  να  φέρουμε και πάλι το χαμόγελο στους Εμπόρους και τους Πελάτες μας που όχι μόνο θα περάσουν ευχάριστα αλλά θα κάνουν τα ψώνια τους στην αγορά του Αιγίου που έχει ασύγκριτες εκπτώσεις και μεγάλες προσφορές.

Εκτός από τα διδακτικά, πολιτιστικά δρώμενα εν κινήσει, πλούσια δώρα, μπαλόνια, γλυκίσματα και εκπλήξεις περιμένουν όλους τους καταναλωτές.

Σας περιμένουμε για αγορές στα καταστήματα μας, όπου τηρούμε όλα τα απαραίτητα μέτρα ασφάλειας!

 

 

 

με τιμή

 

ο Πρόεδρος                                                         η Γ. Γραμματέας

 

 

Λάμπης Π. Παπαδόπουλος                                       Νικολέτα Χανδόλια