ΑΙΓΙΑΛΕΙΑ: Δωρεάν εξετάσεις μαστού σε συνεργασία της ΔΗΚΕΠΑ με την Κατερίνα Σολωμού

 

 

Συνεχίζονται οι δράσεις πρόληψης κατά του καρκίνου του μαστού, στη μνήμη της Φώφης Γεννηματά ύστερα από πρωτοβουλία της προέδρου της Δημοτικής Κοινωφελούς Επιχείρησης Αιγιαλείας κας Μαρίας Τσουκαλά. Έτσι, μετά από τις δωρεάν μαστογραφίες σε ανασφάλιστες, οι δράσεις συνεχίζονται σε συνεργασία με την Καθηγήτρια Ιατρικής του Παν/μίου Πατρών κ. Κατερίνα Γρ. Σολωμού που θα πραγματοποιήσει δωρεάν προληπτικό έλεγχο μαστού, το Σάββατο 13 Νοεμβρίου 2021, στο Κέντρο Υγείας Ακράτας και ώρα 10.00-13.00, καθώς και στα Σελιανίτικα (αγροτικό ιατρείο), ώρα 15:00 – 18:00.

Απαραίτητη η τήρηση των υγειονομικών μέτρων.

Τηλ. επικοινωνίας για ραντεβού: 2691022250 (καθημερινές 10:00 – 14:00). Θα πραγματοποιηθούν 12 εξετάσεις ανά τοποθεσία.

 

Αξίζει να σημειωθεί πως στην πρώτη φάση δράσεων προληπτικής ιατρικής κατά του καρκίνου του μαστού στη μνήμη τη Φώφης Γεννηματά, προγραμματίστηκαν 45 δωρεάν μαστογραφίες για ανασφάλιστες γυναίκες σε ιδιωτικά διαγνωστικά κέντρα του Αιγίου και της Πάτρας (ΑΝΑΣΤΑΣΟΠΟΥΛΟΣ ΧΡΗΣΤΟΣ Ι. – Ακτινολογικό Εργαστήριο , Β’ ΑΚΤΙΝΟΔΙΑΓΝΩΣΗ (Αίγιο), Αίγιο, Μαγνητική Πατρών, ΦΡΟΝΤΙΔΑ ΥΓΕΙΑΣ – ΙΑΤΡΙΚΗ ΑΕ – Διαγνωστικό Κέντρο Πάτρα, Πατριαρχέας Γεώργιος – Διαγνωστικό Κέντρο – Πάτρα).

Η κα Μαρία Τσουκαλά ευχαριστεί θερμά την κα Σολωμού και την πρωτοβουλία να προσφέρει τις ιατρικές της υπηρεσίες σε γυναίκες του Δήμου Αιγιαλείας.

Θα ακολουθήσουν και άλλες δωρεάν εξετάσεις στην ευρύτερη περιοχής της Αιγιάλειας.

Θα ακολουθήσουν και άλλες δωρεάν εξετάσεις στην ευρύτερη περιοχής της Αιγιάλειας.

 

 

Το άρθρο ΑΙΓΙΑΛΕΙΑ: Δωρεάν εξετάσεις μαστού σε συνεργασία της ΔΗΚΕΠΑ με την Κατερίνα Σολωμού εμφανίστηκε πρώτα στο Σκάι Πάτρας.