ΠΑΤΡΑ: Το 1st Patras Green Transport έρχεται τον…Νοέμβριο!

 

Η ημερομηνία διεξαγωγής του Συνεδρίου μετατίθεται την Παρασκευή 05 Νοεμβρίου 2021. Σας περιμένουμε σε ένα συνέδριο με σημαντικούς ομιλητές και ενδιαφέρουσες τοποθετήσεις για την πράσινη μετακίνηση.

Θεματικοί Πυλώνες του συνεδρίου: Ηλεκτροκίνηση & Εναλλακτικές μορφές ενέργειας στην μηχανοκίνηση (φυσικό αέριο, υδρογόνο).

Η κλιματική αλλαγή και η υποβάθμιση του περιβάλλοντος απειλούν την ίδια την ύπαρξη της Ευρώπης και του κόσμου. Για να αντιμετωπιστούν αυτές οι προκλήσεις, η Ευρωπαϊκή Πράσινη Συμφωνία φιλοδοξεί να μετατρέψει την Ευρώπη σε μια σύγχρονη, αποδοτική ως προς τη χρήση των πόρων και ανταγωνιστική οικονομία, εξασφαλίζοντας μηδενικές εκπομπές αερίων του θερμοκηπίου έως το 2050. Στο παραπάνω πλαίσιο, απόλυτη προτεραιότητα αποτελεί η στροφή στην «πράσινη» μετακίνηση.

Η Δυτική Ελλάδα φιλοδοξεί να πρωτοστατήσει στην εφαρμογή της Ευρωπαϊκής Πράσινης Συμφωνίας στο τομέα των μετακινήσεων. Έτσι, ηΦΙΛΜΠΑ και  η Εφημερίδα ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ, σε συνδιοργάνωση με την Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας, διοργανώνουν στην Πάτρατο 1rst PatrasGreenTransport, την Παρασκευή 05 Νοεμβρίου, στον πολυχώρο του Royal&Online με θέμα την βιώσιμη μετακίνηση που θα συνδυαστεί και με ζωντανή παρουσίαση εναλλακτικών-πράσινων λύσεων μετακίνησης.

Το συνέδριο θα διεξαχθεί με φυσική παρουσία (τηρουμένων των όρων που θα ορίζουν τα τότε υγειονομικά πρωτόκολλα), αλλά και Online.

Περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να βρείτε στο site και τα socialmedia: FacebookInstagramLinkedIn.

 

Η διοργάνωση θα πραγματοποιηθεί με βάση τα Έκτακτα μέτρα προστασίας της δημόσιας υγείας από τον κίνδυνο περαιτέρω διασποράς του κορωνοϊού COVID-19 στο σύνολο της Επικράτειας και την ισχύουσα ΚΥΑ. Οι εγγεγραμμένοι, παρακαλείσθε όπως προσκομίσετε πιστοποιητικό εμβολιασμού ή νόσησης  για την είσοδό σας στον εσωτερικό χώρο του συνεδρίου. Θα γίνει άμεση ενημέρωση σε περίπτωση οποιασδήποτε αλλαγής των μέτρων.

Δείτε το προκαταρκτικό πρόγραμμα εδώ.

Το άρθρο ΠΑΤΡΑ: Το 1st Patras Green Transport έρχεται τον…Νοέμβριο! εμφανίστηκε πρώτα στο Σκάι Πάτρας.