(ΦΩΤΟ)-ΠΑΤΡΑ: Στην έντυπη μορφή του το κόμικς του Γ.Μελισσαρόπουλου «Ο Κρυμμένος Θησαυρός των Εντόμων»

ΘΗΒΑΙΟΣ - ΜΑΡΓΑΡΗΣ ΣΤΟ ΘΕΑΤΡΟ ΠΑΝΘΕΟΝ

Συμμάχων στην έντυπη μορφή του το κόμικς του Γιώργου Μελισσαρόπουλου (Meliss) «Ο Κρυμμένος Θησαυρός των Εντόμων» αποτελώντας μια πρώτης τάξεως πρόταση για δώρο και για ανάγνωσμα για παιδιά -και όχι μόνο- για αυτές τις μέρες.

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να το προμηθεύονται από το καρναβαλικό περίπτερο αντί του αντιτίμου των 8 ευρώ από την Τετάρτη 5 Μαϊου, καθημερινά εκτός Σαββατοκύριακου τις ώρες 8.30-14.30, σύμφωνα με τα υγειονομικά πρωτόκολλα.

Πρόκειται για μια έντυπη, εξαιρετικά καλαίσθητη συλλεκτική έκδοση 1000 αντιτύπων που μικροί και μεγάλοι μπορούν να τη χαρούν και να την ξεφυλλίσουν.

Το Καρναβάλι των Μικρών συναντά τον Κρυμμένο Θησαυρό. Η ευφάνταστη αυτή συνάντηση στην οποία ο Κρυμμένος Θησαυρός προσαρμόζεται στα… μέτρα των μικρών, παίρνει ολοζώντανες έγχρωμες εικόνες και συναρπαστικούς, χιουμοριστικούς διαλόγους μέσα από το έντυπο κόμικς του Γιώργου Μελισσαρόπουλου (Meliss) «Ο Κρυμμένος Θησαυρός των Εντόμων», που απέκτησε φέτος το Πατρινό Καρναβάλι, μέσω της πρωτοβουλίας της ΚΕΔΗΠ Καρναβάλι Πάτρας.

Ο Τζίτζικας του Καρναβαλιού των Μικρών επιστρέφει και όχι μόνος του! Έρχεται με την παρέα του, τον Μέρμηγκα και την Πασχαλίτσα.  Οι τρεις τους θα ξεκινήσουν ένα όμορφο ταξίδι ψάχνοντας τον Κρυμμένο Θησαυρό των Εντόμων. Κάθε χρόνο, τα έντομα του δάσους μαζεύονται για να γιορτάσουν το καρναβάλι, ντυμένα με τα πιο περίεργα, αστεία ρούχα και παίζουν το παιχνίδι του κρυμμένου θησαυρού. Τους περιμένουν γρίφοι, κρυμμένα, σπάνια αντικείμενα και δύσκολες δοκιμασίες. Θα τα καταφέρουν; Ακολουθήστε τους ήρωές μας, τον Τζίτζικα, τον Μέρμηγκα και την Πασχαλίτσα σε μια φανταστική περιπέτεια γεμάτη κρυφά μονοπάτια και βοηθήστε τους  να βρουν τον θησαυρό βήμα βήμα!

Η Κοινωφελής Επιχείρηση Δήμου Πατρέων – Καρναβάλι Πάτρας ζωντανεύει τον μύθο του Τζίτζικα, της μασκότ του Καρναβαλιού των Μικρών, προσκαλώντας τα παιδιά με τη φαντασία τους  ν’ ανακαλύψουν τον μαγικό κόσμο ενός ξεχωριστού παραμυθιού, τον κόσμο του Πατρινού Καρναβαλιού.

 

Σχέδιο & Σενάριο: Γιώργος Μελισσαρόπουλος (Meliss).

Φιλική συμμετοχή στο χρώμα: Μιχάλης Τόρης.

 

Καλώς ήρθατε στο θρυλικό Καρναβάλι των εντόμων! Μια γιορτή γεμάτη χορό και γέλιο! Είστε έτοιμοι;