(ΦΩΤΟ)-ΠΑΤΡΑ: Βραβείο και σπουδαία διάκριση για το TEDx στα Event Awards 2020

ΘΗΒΑΙΟΣ - ΜΑΡΓΑΡΗΣ ΣΤΟ ΘΕΑΤΡΟ ΠΑΝΘΕΟΝ

 

Το TEDxPatras συμμετείχε για τρίτη συνεχή χρονιά στα Event Awards αποσπώντας ένα ακόμα σημαντικό βραβείο. Συγκεκριμένα, το TEDxPatras διακρίθηκε με το Ασημένιο (Silver) Award στην κατηγορία MICE (Meetings, Incentives, Conferencing, Exhibitions) για το “TEDxPatras 2019” με θέμα την “Αβεβαιότητα” (2019.tedxpatras.com). Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε το Σάββατο 7 Δεκεμβρίου 2019 με περισσότερους από 800 συμμετέχοντες, 14 ομιλίες, 3 καλλιτεχνικά σχήματα, 6 εργαστήρια, 3 παράλληλες δράσεις, 3 Q&A sessions και 6 πρωτότυπες δραστηριότητες διάρκειας 12 ωρών με την υποστήριξη 110 εθελοντών.

 

Η κατηγορία των MICE περιλαμβάνει από σύντομες συναντήσεις δέκα ατόμων  έως και  extravaganza χιλιάδων συνέδρων. Η οργανωτική επιτροπή ανέδειξε τις αποτελεσματικότερες ενέργειες MICE που προήγαγαν τους σκοπούς της διοργανώτριας αρχής, και προσέφεραν πολύτιμες εμπειρίες σε συμμετέχοντες και συνέδρους. Η φετινή διάκριση έρχεται να προστεθεί σε μια σειρά βραβείων από τις τελευταίες διοργανώσεις (TEDxPatras 2018 “Values” – Platinum και Gold Award, TEDxPatras “Adventure XVIII” – Gold Award, TEDxPatras 2017 “Moments” – Silver Award) επιβραβεύοντας συμβολικά τη διαρκή συνεισφορά των συνεργατών του οργανισμού, των εθελοντών και των υποστηρικτών του θεσμού.

 

Η διοργάνωση των βραβείων, που αναδεικνύει και επιβραβεύει τα τελευταία πέντε χρόνια στη χώρα μας τα πιο δημιουργικά και καινοτόμα έργα στον χώρο των εκδηλώσεων, ολοκληρώθηκε με την ανακοίνωση των νικητών μέσω του site www.eventawards.gr. Αν και η φετινή διοργάνωση δεν συνοδεύτηκε με τη γιορτινή απονομή, δεν στερήθηκε της αναγνώρισης των έργων και των ανθρώπων στην Ελλάδα που επενδύουν στη δημιουργία, την καινοτομία και την τεχνολογία προσφέροντας υψηλών προδιαγραφών εκδηλώσεις.

Το αποτέλεσμα των βραβείων αποδεικνύει για μια ακόμη χρονιά ότι η ομάδα του TEDxPatras υλοποιεί από κοινού με συνεργάτες και υποστηρικτές μια διαδραστική και ξεχωριστή εμπειρία διεθνών προδιαγραφών για όλους τους συμμετέχοντες. Με την ευκαιρία αυτή, το TEDxPatras ευχαριστεί όλους όσους συνέβαλαν στην επιτυχία και στη βράβευση της εκδήλωσης και ειδικά τους συνεργάτες, τους χορηγούς, τους θεατές, τους συμμετέχοντες και τους ομιλητές που επισκέφτηκαν την Πάτρα προσφέροντας αισιοδοξία και κίνητρα για το μέλλον. Θυμηθείτε τις καλύτερες στιγμές της περσινής διοργάνωσης παρακολουθώντας το βίντεο εδώ.