ΠΑΤΡΑ: Eκλογές στο ΔΗΠΕΘΕ για την ανάδειξη του νέου Καλλιτεχνικού Διευθυντή – Όλοι οι υποψήφιοι

Αν και ο αρχικός σχεδιασμός ήταν να αναλάβει καθήκοντα από 1η Ιουνίου, φαίνεται ότι τώρα είναι όλα έτοιμα, ώστε να οριστεί ο νέος Καλλιτεχνικός Διευθυντής του ΔΗΠΕΘΕ Πάτρας. 

Η συνεδρίαση του ΔΣ του ΔΗΠΕΘΕ Πάτρας, τοποθείται αύριο Τετάρτης, στις 3μμ. Εκεί θα γίνει και η επιλογή του νέου Καλλιτεχνικού Διευθυντή του δημοτικού θεάτρου της πόλης. Να θυμίσουμε ότι ήδη από τις αρχές Μαΐου, είχαν ξεκινήσει οι συνεντεύξεις με τους υποψηφίους να περνούν το κατώφλι των γραφείων του ΔΗΠΕΘΕ ενώ είχε προηγηθεί η κατάθεση των φακέλων τους.

Αξίζει να θυμίσουμε ότι υποψηφιότητα για τη θέση, έχουν καταθέσει 29 καλλιτέχνες. Ο νέος Καλλιτεχνικός Διευθυντής, που ο φάκελός του (βιογραφικό – προτάσεις) θα κριθεί ο καταλληλότερος για τη θέση, φαίνεται ότι θα αναλάβει καθήκοντα από την 1η Ιουλίου, ενώ ως αρχικός σχεδιασμός ήταν να έχει ήδη οριστεί από τις αρχές Ιουνίου. Ενδεχομένως, οι αυστηροί περιορισμοί λόγω της πανδημίας να άφησαν να κυλήσει λίγο περισσότερο το διάστημα μέχρι την τελική απόφαση της διοικούσας επιτροπής.

Οι υποψήφιοι τοποθετημένοι με αλφαβητική σειρά είναι: 

ΑΛΑΤΣΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ

ΒΛΑΒΙΑΝΟΥ ΝΙΚΟΛΕΤΤΑ

ΓΕΝΑΤΑΣ ΓΕΡΑΣΙΜΟΣ

ΓΙΑΝΝΑΚΟΠΟΥΛΟΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ

ΓΙΑΝΝΟΥΔΑΚΗ ΝΕΚΤΑΡΙΑ

ΔΕΛΗΓΙΑΝΝΗΣ ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ

ΔΙΑΜΑΝΤΗΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ

ΘΑΝΑΣΟΥΛΑΣ ΑΝΔΡΕΑΣ

ΚΟΚΚΙΝΟΣ ΧΡΗΣΤΟΣ

ΚΟΥΒΑΡΑΣ ΣΠΥΡΟΣ

ΚΟΥΒΑΡΔΑΣ ΣΠΥΡΟΣ

ΚΥΡΙΑΚΟΥ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ

ΛΟΥΚΑΣ ΘΑΝΟΣ

ΜΑΥΡΟΣ ΕΜΜΑΝΟΥΗΛ

ΜΠΟΥΡΑΣ ΑΓΓΕΛΟΣ

ΠΑΛΑΤΖΙΔΗΣ ΤΑΣΟΣ

ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ ΔΗΜΟΣΘΕΝΗΣ

ΠΕΛΤΕΚΗΣ ΑΣΤΕΡΙΟΣ

ΠΛΑΣΚΟΒΙΤΗΣ ΕΛΕΥΘΕΡΙΟΣ

ΡΟΥΦΑΣ ΓΙΩΡΓΟΣ

ΣΑΡΑΝΤΟΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ

ΣΒΑΝΑ ΚΛΕΟΠΑΤΡΑ

ΣΟΦΙΑΝΟΣ ΦΙΛΙΠΠΟΣ

ΣΠΥΡΟΣ ΦΩΤΗΣ

ΤΖΑΜΑΡΙΑΣ ΤΑΚΗΣ

ΤΣΑΡΔΑΚΑΣ ΤΗΛΕΜΑΧΟΣ

ΧΑΛΚΙΑΣ ΚΩΣΤΑΣ

ΧΑΤΖΗΠΑΠΑΣ ΝΙΚΟΣ

ΧΟΥΛΙΑΡΑΣ ΓΙΩΡΓΟΣ

Πάντως, το πρόσωπο που θα επιλεγεί για την καλλιτεχνική διεύθυνση του θεάτρου θα κληθεί να αναλάβει καθήκοντα την 1η Ιουνίου.