ΠΑΤΡΑ: Σεμινάριο Υποκριτικής από τον Χρήστο Καρασαββίδη

ΘΗΒΑΙΟΣ - ΜΑΡΓΑΡΗΣ ΣΤΟ ΘΕΑΤΡΟ ΠΑΝΘΕΟΝ

 

 

 

Ο Χρήστος Καρασαββίδης, σκηνοθέτης συγγραφέας ηθοποιός και εξαιρετικά δημοφιλής στην πλατφόρμα του Instagram, έρχεται στην Πάτρα και το Θέατρο Όροφως για να πραγματοποιήσει Σεμινάριο Υποκριτικής, το οποίο απευθύνεται σε όλους, επαγγελματίες ηθοποιούς και μη!

 

Το Θέατρο Όροφως εγκαινιάζει τον κύκλο σεμιναρίων και εκπαιδευτικών προγραμμάτων στον χώρο του με το Σεμινάριο Υποκριτικής από τον Χρήστο Καρασαββίδη.  Το πρόγραμμα έχει διάρκεια τριών ημερών με τρεις ώρες κάθε μέρα και θα πραγματοποιηθεί στις 15, 16 και 17 Οκτωβρίου. Θα διερευνηθούν μέθοδοι και τεχνικές σύγχρονης υποκριτικής, από την προετοιμασία του ηθοποιού ως τους ποιητικούς μονολόγους. Μέσα από αισθητηριακές ασκήσεις, αυτοσχεδιασμούς και τεχνικές λόγου, θα γίνει μια εισαγωγή στα εφόδια που χρειάζεται ο ηθοποιός προκειμένου να ανταποκριθεί σε κάθε ρόλο. Το σεμινάριο απευθύνεται σε όλους, επαγγελματίες ηθοποιούς, σπουδαστές δραματικών σχολών καθώς και σε οποιονδήποτε ενδιαφέρεται να γνωρίσει την υποκριτική τέχνη.

 

Ο Χρήστος Καρασαββίδης είναι σκηνοθέτης, συγγραφέας, ηθοποιός. Αριστούχος απόφοιτος της Δραματικής Σχολής του Θέατρου Τέχνης Κάρολου Κουν (2014), έχει εκπαιδευτεί στο σύστημα Στανισλάφσκι από́ τον Ανδρέα Μανωλικάκη. Είναι, επίσης, μέλος των Νεών Θεατρικών Συγγραφέων του Εθνικού́ Θέατρου και τελειόφοιτος Χρηματοοικονομικών στο Παν. Πειραιά́. Έχει σκηνοθετήσει στην Πειραματική́ Σκηνή́ του Εθνικού́ Θέατρου («Lolita Reversed») και στο Θέατρο Επί Κολωνώ («Lolita Reversed»), στο Tempus Verum – Εν Αθήναις («Τα Τέσσερα Κοριτσάκια»), στο θέατρο Θησείον («Περσινές Βροχές»), στο Bios («Μη Χορέψεις») κ.α. Έχει συμμετάσχει σε παραστάσεις του Θέατρου Τέχνης, του Φεστιβάλ Αθηνών, του θεάτρου Άλφα Ιδέα, του Bios κα. Διετέλεσε βοηθός σκηνοθέτη του Δ. Χρονόπουλου σε παραστάσεις στο Υπόγειο του Θεάτρου Τέχνης. Έχει συγγράψει έξι θεατρικά́ έργα, τα οποία έχουν όλα ανεβεί στο θέατρο. Είναι ο καλλιτεχνικός διευθυντής του Adapt Festival στο Tempus Verum – Εν Αθήναις.

 

Ημερομηνίες και Ώρες Σεμιναρίου:

Παρασκευή 15 Οκτωβρίου 18.00 – 21.00

Σάββατο 16 Οκτωβρίου 16.00 – 19.00

Κυριακή 17 Οκτωβρίου 16.00 – 19.00

 

Δηλώσεις συμμετοχής – Εγγραφές μέχρι Πέμπτη 14 Οκτωβρίου

Για περισσότερες πληροφορίες: 2611810983, 6939835990

 

 

Θέατρο Όροφως

Όθωνος Αμαλίας 112, Πάτρα

Τηλέφωνο: 2611810983, 6939835990

E-mail: theatro.orofws@yahoo.com

Facebook: Θέατρο όροφως

Instagram: theatro.orofws

Το άρθρο ΠΑΤΡΑ: Σεμινάριο Υποκριτικής από τον Χρήστο Καρασαββίδη εμφανίστηκε πρώτα στο Σκάι Πάτρας.