ΠΑΤΡΑ: Από το Σάββατο ξεκίνησε το πρόγραμμα στο θερινό Χάραμα

Στο χώρο που για δύο και πλέον δεκαετίες αποτελεί το σημείο αναφοράς και τον απόλυτο προορισμό στη νυχτερινή ζωή της πόλης.

Πιο όμορφος και φροντισμένος από ποτέ  με τα ολάνθιστα παρτέρια του, τα φρεσκοβαμμένα μπαλκόνια του, τα λουλούδια στις πολύχρωμες γλάστρες, τα γιασεμιά και οι τριανταφυλλιές, τα γεράνια και οι βασιλικοί πλημμυρίζουν τον αέρα με τις ευωδιές της παλιάς ελληνικής αυλής

Το παλιό λούνα παρκ και δίπλα ο Καραγκιόζης… πιο κάτω το παλαιοπωλείο γεμάτο με παλιά αντικείμενα και ψιλικά μια άλλης εποχής… το κατάστημα με τις φωτογραφίες και τα παλιά αγαπημένα τσίγκινα αυτοκινητάκια… και εκεί ψηλά το παλιό περίπτερο στολισμένο με παλιά αυθεντικά περιοδικά “Ρομάντζο”,  “Βεντέτα”,  “Επίκαιρα”, “Φαντάζιο” και “Ντόμινο” με όλες τις αγαπημένες δόξες του παλιού ελληνικού κινηματογράφου και τραγουδιού.

Το σινεμά στολισμένο με ρεκλάμες και φωτογραφίες του παλιού ελληνικού κινηματογράφου εκεί… στην πρόσοψη του είναι στημένη η ορχήστρα και πιο μπροστά κατεβαίνουν οι τραγουδιστές.

Για άλλη μια χρονιά ο Γρηγόρης Πετράκος ηγείται του λαϊκού προγράμματος με τον Αχιλλέα Αγγελόπουλο να ξεσηκώνει με τις ερμηνείες του σε σύγχρονες αλλά και παλιές επιτυχίες.

Η Μαρία Ζούκα που μας συστήθηκε πέρσι, μια πολύ όμορφη παρουσία με αισθαντική και άμεση φωνή που ενθουσιάζει και η Αλεξάνδρα Κόνιακ, μια δυναμική παρουσία με ροκ διάθεση καταχειροκροτείται και μια καινούργια άφιξη αυτή της Εύας Βενέτη με γνήσια λαϊκή φωνή και άρτια σκηνική παρουσία και βέβαια ο Μύρωνας Στράτης που αγαπήθηκε και αποθεώθηκε στο χειμερινό BeerBar Q συνεχίζει την επιτυχημένη πορεία του… και την εκτοξεύει στην αυλή της αγαπημένης μας γειτονιάς και στη μεγάλη παρέα του Χαράματος γιατί… πάνω από όλα.. ΕΣΕΙΣ!!!

Η ΟΡΧΉΣΤΡΑ ΜΑΣ:

Χρήστος Βασιλόπουλος (μπουζούκι)

Σταύρος Δεριζιώτης (μπουζούκι)

Χρήστος Παγκόπουλος (τύμπανα)

Μιχάλης Δάρμας (μπάσο)

Σιμος Νικολόπουλος (κιθάρα)

Άκης Χατζημικές (κρουστά)

Παναγιώτης Καμβυσίδης (τούμπα)

Στέφανος Χαμαλίδης (τρομπέτα)

Χρήστος Κυριαζής (σαξόφωνο – γκάιντα)

Παναγιώτης Πετρίδης (πλήκτρα)

 

Τον Μύρωνα Στράτη πλαισιώνουν ο Στέφανος Δανιηλίδης στα πλήκτρα και ο Κώστας Κούρτης στα τύμπανα.

Στα φώτα ο Νίκος Βορίλας.

Στον ήχο ο Νίκος Χρονόπουλος.

Βοηθός ηχολήπτη η Ελπίδα Παπουτσή

Την ενορχήστρωση και την επιμέλεια του προγράμματος υπογράφει ο Παναγιώτης Πετρίδης.

Τη σκηνοθεσία ο Στέφανος Οικονόμου

Παραγωγή Ηλίας, Δημήτρης και Αλέξανδρος Οικονόμου

Ώρα έναρξης: 11:00μ.μ.

Κάθε Τετάρτη ο χώρος αλλάζει ύφος… η αυλή του φωτίζεται με λαμπιόνια και υποδέχεται στο πάλκο της απευθείας από την Αθήνα την kompanía για μια βραδιά με αυθεντικά ρεμπέτικα σε πιστή εκτέλεση!!!

Η Ιουλία Καραπατάκη μια φωνή από… άλλη εποχή που ξυπνάει μνήμες και μαζί της ο Σωτήρης Παπατραγιάννης, ένας γνήσιος ερμηνευτής του καλού ρεμπέτικου

Παίζουν μαζί τους:

Τζίμης Γκίνης (ακορντεόν)

Θοδωρής Πετρόπουλος (μπουζούκι)

Μιχάλης Δάρμας (κοντραμπάσο)

Γιώργος Παπαδόπουλος (κιθάρα)

Κώστας Σπυράτος (κρουστά)

 

Στις παρέες σερβίρονται σουβλάκια, ποικιλίες, μεζέδες, ούζο, τσιπούρο, κρασί και αλλά ποτά.

Τα ρεμπέτικα της Τετάρτης με την kompanía σας περιμένουν κάθε Τετάρτη στις 10:00μ.μ.

 

ΧΑΡΑΜΑ… η ανάσα μας… η απόδρασή μας

Πληροφορίες / Κρατήσεις: 2610 671639 / 672444 & 6909198997

Στο χώρο μας τηρούνται αυστηρά τα μέτρα και οι κανόνες υγιεινής του COVID-19