ΑΧΑΪΑ: Περιφερειακός Κινητός Κινηματογράφος στο Σταροχώρι

ΘΗΒΑΙΟΣ - ΜΑΡΓΑΡΗΣ ΣΤΟ ΘΕΑΤΡΟ ΠΑΝΘΕΟΝ

 

Με την ελληνική, κινηματογραφική ταινία, «Για Πάντα», ανοίγει στην Αχαΐα ο κύκλος των θερινών προβολών του κινητού κινηματογράφου που εντάσσεται στις πολιτιστικές εκδηλώσεις που οργανώνει η Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας σε περιφερειακούς Δήμους.
Πρόκειται για αισθηματικό δράμα σε σκηνοθεσία Γιάννη Παπαδάκου με τους Γιάννη Τσιμιτσέλη, Κατερίνα Γερονικολού, Όλγα Δαμάνη που θα προβληθεί την Παρασκευή 30 Ιουλίου 2021 και ώρα 21.30, στην πλατεία στο Σταροχώρι του Δήμου Ερυμάνθου, καθώς η μεγάλη οθόνη θα στηθεί στο Πνευματικό Κέντρο.
Η υπόθεση: O Πέτρος είναι ένας 35αρης επιτυχημένος σεφ και συλλέκτης βινυλίων που ψάχνει τον εαυτό του σε εφήμερες σχέσεις και νυχτερινές εξορμήσεις. Η Ζωή είναι μία ρομαντική κοπέλα που σχεδιάζει και ράβει παιδικά κοστούμια και ενδιαφέρεται για μια σταθερή σχέση. Οι δύο κόσμοι τους θα τεθούν υπό αμφισβήτηση όταν θα συναντηθούν τυχαία σε ένα βιβλιοπωλείο στο κέντρο της Αθήνας. Ωστόσο ένας δυνατός έρωτας θα γεννηθεί και θα επηρεάσει τη ζωή τους. Για πάντα! Η ταινία είναι κατάλληλη για όλη την οικογένεια.
Η διοργάνωση  θερινών  προβολών περιφερειακού κινητού κινηματογράφου στόχο έχει να δώσει τη δυνατότητα σε όσο το δυνατό περισσότερους πολίτες να έρθουν σε επαφή με την τέχνη του κινηματογράφου. Στο πλαίσιο αυτό, προβολές έχουν προγραμματιστεί έως τα τέλη Σεπτεμβρίου σε περιφερειακούς Δήμους της Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας. Ήδη, αντίστοιχη προβολή έγινε προ ημερών στο Θέρμο Αιτωλοακαρνανίας.