ΑΙΓΙΟ: Η Κινηματογραφική Λέσχη στο Θairος Film Festival

o Θairος Film Festival επέστρεψε, εμπρός βήμα ταχύ, να το προϋπαντήσουμε ξανά στην εξοχή!?
Ξεκινάμε για 5η χρονιά να ταξιδεύουμε την Αιγιάλεια με όχημα τον κινηματογράφο! Πρώτος σταθμός σε αυτό το ταξίδι η πανέμορφη Τράπεζα Αιγιαλείας, με μοναδική θέα στον Κορινθιακό!
Οδηγίες Πρόσβασης: https://tinyurl.com/u74yfcc7
~~~~~
Σάββατο 1️⃣0️⃣ Ιουλίου στις 21:30 – Είσοδος Ελέυθερη
?”Μπότες, Σπιρούνια και Καυτές Σέλες” ?
Ένας διεφθαρμένος πολιτικός αποφασίζει να καταστρέψει μια τυπική πόλη της Δύσης. Για το σκοπό αυτό διορίζει για πρώτη φορά ένα μαύρο Σερίφη, η παρουσία του οποίου προκαλεί θύελλα αντιδράσεων.
Παρωδία των ταινιών γουέστερν, με ήρωα ένα μαύρο σερίφη που σώζει μια μικρή πόλη της Δύσης από τους «κακούς» της Εταιρείας Σιδηροδρόμων. Η ταινία που έκανε ευρύτερα γνωστό τον Μελ Μπρουκς, μια τρελή κωμωδία που αντέχει στο χρόνο και από πολλούς θεωρείται ως η καλύτερή του.
Παραγωγή: Αμερική, 1974
Σκηνοθεσία: Μελ Μπρουκς
Πρωταγωνιστούν: Τζιν Γουάιλντερ, Κλίβον Λιτλ, Μαντλέν Καν, Μελ Μπρουκς
Διάρκεια: 93 λεπτά
~~~~~
Η είσοδος είναι ελεύθερη, ενω θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας. Θα τηρηθούν όλα τα προβλεπόμενα μέτρα προστασίας κατά του covid-19. Υποχρεωτική η χρήση μάσκας.
?Διοργάνωση: Κινηματογραφική Λέσχη Αιγίου με την υποστήριξη του διακρατικoύ προγράμματος Interreg V-A Greece-Italy 2014-2020 με τίτλο Interreg FAME Road, σε συνδιοργάνωση με τη @Δημοτική Κοινωφελή Επιχείρηση Αιγιαλείας και το Δημοτικό Λιμενικό Ταμείο Αιγιάλειας