ΠΑΤΡΑ: «Περιμένοντας τον Γκοντό» – Παράσταση και σήμερα στο Επίκεντρο+

H Θεατρική Ομάδα Κωφών «Τρελά Χρώματα» παρουσιάζει το έργο του Σάμιουελ Μπέκετ «Περιμένοντας τον Γκοντό» σήμερα Κυριακή στις 20.00 στο Επίκεντρο+.
Στην παράσταση συμμετέχουν κωφοί ηθοποιοί που χρησιμοποιούν τη γλώσσα του σώματος και τη Νοηματική Γλώσσα, με ταυτόχρονη ερμηνεία ομιλούντων ηθοποιών για να μας μεταφέρουν σε έναν κόσμο αβέβαιο και αμφίρροπο. Οι ήρωες προσπαθούν να εκλογικεύσουν την πραγματικότητα, στην οποία οι κωμικές καταστάσεις συνυπάρχουν με το τραγικό νόημα της ανθρώπινης ύπαρξης. Στην σκηνική δράση χρησιμοποιούνται διαφορετικές μορφές τέχνης, όπως το σωματικό θέατρο, το BodyMusic και το VisualVernacular, το οποίο περιέχει στοιχεία ποίησης, παντομίμας και νοηματικής γλώσσας.
Η μετάφραση είναι της Αλεξάνδρας Παπαθανασοπούλου, η σκηνοθεσία της Ελλης Μερκούρη, σκηνικό – κοστούμια της Γεωργίας Μπούρδα. Απόδοση κειμένων στην Ελληνική Νοηματική Γλώσσα: Μυρτώ Γκανούρη, Ολγα Δαλέκου.
Ερμηνεύουν (κατά αλφαβητική σειρά): Ολγα Δαλέκου, Ελλη Μερκούρη, Μαρία Ρίκκου, Τσαμπίκα Φεσάκη. Συμμετέχει η διερμηνέας Μυρτώ Γκανούρη. Εισιτήρια: 12 ευρώ γενική είσοδος, 10 ευρώ μειωμένο, ΑμΕΑ, 5 ευρώ ατέλειες και άνεργοι. Κρατήσεις: 6944688984.