ΠΑΤΡΑ: Ο Μιχάλης Χατζηγιάννης στις 21 Δεκεμβρίου στο Royal Theater

advertisement

Ο Μιχάλης Χατζηγιάννης λειτουργώντας πάντα μέσα στο πεδίο της μουσικής αναζήτησης βρίσκεται και πάλι σε μια ουσιαστική και δημιουργική περίοδο . Μετά από ένα πλούσιο σε εμφανίσεις Φθινόπωρο , υποδέχεται τις φετινές γιορτές στη Πάτρα με ένα μεγάλο εορταστικό πρόγραμμα γεμάτο από καλή μουσική και καθαρά αισθήματα. Με αφετηρία αγαπημένες από όλους μελωδίες, μας καλεί σε ένα ταξίδι από το «Άγγιγμα Ψυχής» , το « Μόνο στα Όνειρα» και το «Πάρτι», το «Δεν Φεύγω» , το «Για Σένα», και το «Όλα ή Τίποτα», μέχρι και την πρόσφατη «Σαϊτιά».
Μαζί του η Μελίνα Μακρή, μια μοναδική τραγουδίστρια η οποία έγινε γνωστή με το συγκρότημά της , τους Vegas και που ακολουθεί πια την προσωπική της πορεία στο χώρο του τραγουδιού. Μετά από την επιτυχημένη τους συνεργασία ,συνεχίζει να συντροφεύει τον Μιχάλη σε κάποιες από τις συναυλίες του ανά την Ελλάδα.

Τους συνοδεύουν οι μουσικοί :
Σόλωνας Αποστολάκης (πιάνο –πλήκτρα, ενορχήστρωση), Σπύρος Μάζης (μπάσο), Γιώργος Μητσοτάκης (τύμπανα), Τζιάλας Παντελής (ακουστική κιθάρα και μπουζούκι), Στέλιος Κατσατσίδης (ακορντεόν).
Οι Τεχνικοί ήχου: Αντώνης Μωραΐτης, Σταύρος Συκιανάκης .

ΜΙΧΑΛΗΣ ΧΑΤΖΗΓΙΑΝΝΗΣ LIVE
21 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2019
Royal Theater
έναρξη 21.30

Προπώληση εισιτηρίων 10€ (περιορισμένος αριθμός)
Προπώληση εισιτηρίων 13€
Εισιτήριο στην πόρτα 15€
κρατήσεις: 6972807170

Γωνιά του βιβλίου – Βιβλιοπωλεία Παπαχρίστου
Το Θρανιο
Discover Bookstore
Ο Ακροβάτης στην πλατεία

Ηλεκτρονικά
www.viva.gr/tickets/music/mojolive-concerts

Τηλεφωνικά
11876

Πληροφορίες-κρατήσεις
6972 807170

Διοργάνωση: Mojo Live