ΠΑΤΡΑ: Μουσική παράσταση από τον ΟΡΦΕΑ

Ο Μουσικός Όμιλος ΟΡΦΕΣ Πατρών, σε συνεργασία με την κοινωφελή Επιχείρηση του Δήμου μας- Καρναβάλι Πάτρας, παρουσιάζει και εφέτος, κατά παράδοση, μία όμορφη μουσική παράσταση.

Πρόκειται για το θεατρικό έργο -Οι Αρραβώνες, που έγραψε ειδικά για την περίσταση ο Πατρινός συγγραφέας Τάκης Τσονάκας. Την επιμέλεια του κειμένου και της σκηνοθεσίας ανέλαβε η θεατρική παιδαγωγός Δήμητρα Παναγιωτόπουλου. Την παράσταση πλαισιώνει με τραγούδια της εποχής η Ιστορική Ανδρική Χορωδία του Ορφέα μας, υπο την Διεύθυνση του μουσικού Φίλιππα Παπαδόπουλου.

Συμμετέχει επίσης το Χορευτικό Τμήμα του Δήμου Πάτρας υπο τον Χρήστο Γιαννόπουλο. Πρόκειται για μια ηθογραφική κωμωδία που θα μας θυμίσει τα ανέμελα εκείνα χρόνια, που η ελληνική κοινωνία ονειρευόταν και ήλπιζε σε ένα καλύτερο αύριο στηριζόμενη στον κορμό της οικογένειας στα ήθη και τις παραδόσεις μας. Συμμετέχει μία πλειάδα αξιόλογων ηθοποιών, που αν και ερασιτέχνες, θα μας ενθουσιάσουν με τον αυθορμητισμό και την ελεύθερη επιτήδευσης ερμηνεία τους.

Οι λυρικοί σολίστες Λύνα Γερονίκου-σοπράνο, Νίκος Παπακώστας-τενόρος καθώς και οι Αντώνης Χριστόπουλος και Ηλίας Παπαδόπουλος θα ερμηνεύσουν άριες και ντουέτα από Ελληνικές οπερέτες αλλά και το Διεθνές ρεπερτόριο. Θα πραγματοποιηθούν δύο παραστάσεις 18 και 19 Φεβρουαρίου 2020 στο Δημοτικό Θέατρο Απόλλων.

Ώρα προσέλευσης 8μμ. Έναρξη 8.30μμ. Εισιτήρια θα προμηθευτείτε από το ταμείο του θεάτρου.