Πάριος: «Ντρέπομαι, δεν ξέρω αν το αξίζω…»

advertisement
Μερικά επίθετα που χαρακτηρίζουν την συνέντευξη που παραχώρησε ο Γιάννης Πάριος στη Λένα Αρώνη και το Art Week.

Μεταξύ άλλων ο ερμηνευτής και δημιουργός στάθηκε στην τιμή που είχε όταν ο δρόμος της παραλίας της Πάρου πήρε το όνομά του και στα συναισθήματα που του προκάλεσε αυτό το γεγονός.

«Όλη αυτή παραλία στην Πάρο με ταμπέλες, λέγεται οδός Γιάννη Πάριου. Όταν μου το ανακοίνωσαν ένα βράδυ που με τίμησαν στον δήμο, όλοι είπαν ναι. Κάτω από το Γιάννης Πάριος, επειδή σε κάθε βόλτα έχω την αίσθηση ότι περπατούν αγκαζέ ο πατέρας μου με την μητέρα μου αγκαζέ, ζήτησα κι έβαλαν και το Βαρθακούρης… Ο γιος μου ο Μιχαήλ με ρώτησε πως νιώθεις και του είπα “ντρέπομαι. Δεν ξέρω αν το αξίζω παιδί μου, ντρέπομαι».

Και συνέχισε ο Γιάννης Πάρος:

«Η μάνα μου έτρεχε από ντροπή όταν της έλεγαν ότι εσείς δεν έχετε γιο τον Πάριο; Απαντούσε ότι τον λένε Βαρθακούρη” ανέφερε ακόμη. “Ο γιος μου ο Χάρης μου έχει πει κάτι ωραίο. Αφού δεν καταδέχθηκες να τιμήσεις το όνομα του παππού, έγινα εγώ Βαρθακούρης».

Ακόμη ο Γιάννης Πάριος εξιστόρησε δύο πασχαλινές ιστορίες από τα παιδικά του χρόνια, ενώ μίλησε και για τον γιο του Νικόλα, και πως τον βλέπει ως τραγουδιστή. Μάλιστα, αποκάλυψε και ποιο ήταν το πρώτο πράγμα που του ζήτησε ο γιος του σε ηλικία 11 ετών.

πηγή: ogdoo.gr