Μητσιάς, Νταλάρας & Λέκκας τραγούδησαν μαζί στη Σύρο

«50 χρόνια χρυσάφι» επί σκηνής

Μπροστά σε μια απρογραμμάτιστη και ταυτόχρονα ιστορική συνύπαρξη βρέθηκαν όσοι τυχεροί παρακολούθησαν τη συναυλία, που πραγματοποίησε ο Μανώλης Μητσιάς στον πολιτιστικό χώρο της Έπαυλης Τσιροπινά στην Ποσειδωνία της Σύρου, το βράδυ της Κυριακής 16 Αυγούστου, στο πλαίσιο των εκδηλώσεων «Σύρος Πολιτισμός 2020».

Σε κάποιο σημείο της συναυλίας, που είχε τον τίτλο «50 χρόνια χρυσάφι», ο Μανώλης Μητσιάς κάλεσε στη σκηνή τον Γιώργο Νταλάρα και τον Βασίλη Λέκκα, που παρακολουθούσαν την εκδήλωση από τις θέσεις του κοινού και τραγούδησαν μαζί δυο από τα θρυλικά τραγούδια του Δήμου Μούτση σε στίχους του Λευτέρη Παπαδόπουλου και του Νίκου Γκάτσου κι ένα του Μίκη Θεοδωράκη σε στίχους Τάσου Λειβαδίτη.

Λίγο πριν ο Μανώλης Μητσιάς κάλεσε στη σκηνή δυο νεότερες, ταλαντούχες ερμηνεύτριες από την Σύρο, την Χρυσούλα Κεχαγιόγλου και την Ελπίδα Γαδ, για να τραγουδήσουν μαζί του.

Τους συνόδευσαν οι μουσικοί Αχιλλέας Γουάστωρ (πιάνο), Ηρακλής Ζάκκας (μπουζούκι), Γιώργος Τσιατσούλης (ακορντεόν), Σταύρος Καβαλιεράτος (μπάσο) και η νέα ερμηνεύτρια Νανά Λεγάκη στα φωνητικά.
Κι αν ακόμα δεν είχαμε την τύχη να είμαστε εκεί με τη φυσική μας παρουσία, μέσω του video που τράβηξε ο φίλος και Δημοτικός Σύμβουλος του Δήμου Σύρου – Ερμούπολης Αλέξης Αθανασίου, μπορέσαμε να απολαύσουμε το συγκεκριμένο στιγμιότυπο και μαζί μας να το απολαύσετε κι εσείς. Τον ευχαριστούμε ιδιαιτέρως για την ευγενική του παραχώρηση…

πηγή: ogdoo.gr