Άννα Βίσση: Επανακυκλοφορούν τα albums της απ’ τη δεκαετία του ‘80

Αυτό αναφέρει μεταξύ άλλων το ενημερωτικό δελτίο και συνεχίζει:

Η Panik Gold επανακυκλοφορεί την πλούσια και γεμάτη επιτυχίες δισκογραφία της Άννας Βίσση, μέσα από τα θρυλικά albums της από την Sony Music.

Στα 45 χρόνια της καριέρας της, η «απόλυτη Ελληνίδα star» μετρά 28 χρυσά, πλατινένια και πολυπλατινένια studio albums, αναρίθμητες επιτυχίες και πάνω από 10 εκατομμύρια πωλήσεις δίσκων παγκοσμίως.

Ξεκινώντας το «ταξίδι» στη μοναδική και ανεπανάληπτη μουσική διαδρομή της Άννας Βίσση, η αρχή γίνεται με τέσσερα πρώτα albums που κυκλοφόρησαν από τη Sony Music και «σφράγισαν» τα μέσα των ‘80s, σημειώνοντας μεγάλη εμπορική επιτυχία.

Πρόκειται για τα «Νάχες Καρδιά» (1984), «Κάτι Συμβαίνει» (1985), «Η Επόμενη Κίνηση» (1986) και «Τώρα» (1988).

Στα tracklists των παραπάνω albums περιλαμβάνονται μερικές από τις πιο μεγάλες και διαχρονικές επιτυχίες της Άννας Βίσση, όπως τα «Δώδεκα», «Και Έχω Τόσα Να Θυμάμαι», «Πράγματα», «Σαν Κι Εμένα Καμιά», «Με Αγάπη Από Μένα Για Σένα», «Τώρα», «Τα Μαθητικά Τα Χρόνια» και «Δεν Σ’ Αλλάζω».
unnamed2222
Για την ιστορία να προσθέσω:

Η Άννα Βίσση το 1984 ξεκινά να δισκογραφεί στην τότε CBS μετά το ξεκίνημά της στη Minos και το πέρασμά της στη συνέχεια στην Columbia. Έχει επιτυχίες αλλά αναζητεί το «στίγμα» της, την «ταυτότητά» της, η οποία και αποτυπώνεται στο νέο αυτό δισκογραφικό της ταξίδεμα.

Μέσα από αυτά τα albums, κυρίως με αρχή το περίφημο «Δώδεκα» και τη σύμπραξή της με το Νίκο Καρβέλα θα βρει αυτό που της ταιριάζει, όπως η ίδια έχει δηλώσει, και την αντιπροσωπεύει.

Οι δίσκοι αυτοί, σημείωσαν υψηλές πωλήσεις, και έβγαλαν δυνατά σουξέ, κάποια εκ των οποίων άντεξαν στο χρόνο.

Το1991 η ερμηνεύτρια θα επιστρέψει στην Columbia.

πηγή: ogdoo.gr